Huawei официално обяви своите бизнес резултати за първото тримесечие на

...
Huawei официално обяви своите бизнес резултати за първото тримесечие на
Коментари Харесай

Huawei обяви успешни бизнес резултати за първото тримесечие на 2019

Huawei публично разгласи своите бизнес резултати за първото тримесечие на 2019 година За този интервал компанията е генерирала доходи в размер от към 27 милиарда $, което е с 39% повече в съпоставяне със същия интервал от предходната година. Маржът на чистата облага на компанията възлиза на 8%, което е малко повече спрямо първото тримесечие на 2018 година.
Huawei продължава да слага акцент на активността си върху ICT екосистемите и смарт устройствата и да влага в повишението на качеството и успеваемостта на оперативната си работа, което е една от основните аргументи за сполучливото тримесечие.
2019 е година на огромно имплементиране на 5G технологиите по света и това е невиждана опция за подобен растеж в бизнеса на Huawei Carrier Business Group. До края на март тази година Huawei има подписани 40 контракта с световни оператори, като компанията е доставила повече от 70 000 5G базови станции в разнообразни пазари.
През миналото тримесечие Huawei Enterprise Business Group показа и новата си тактика " Huawei Inside ". Същата дивизия имплементира и първата 5G Wi-Fi Access point.
Huawei Consumer Business Group продължава да усилва своята база от лоялни консуматори, с помощта на новаторските устройства, създавани от марката. През първото тримесечие на 2019 година компанията е доставила 59 милиона смарт телефона по целия свят и повече от сполучливо започва продажбите на новата серия P30 в Европа и в България ден след международната й премиера на 26 март. В други бизнес браншове като преносими компютри, портативни устройства и „ умни домове " марката печели от ден на ден фенове.
На собствен ред " Huawei Cloud " също остава напълно предан на нововъведението. Основният акцент при него е основаването на така наречен „ хибридни " cloud услуги, предоставящи изкуствен интелект от ново потомство на своите бизнес консуматори. До момента над 1 млн. консуматори и разработчици са избрали да работят с " Huawei Cloud ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР