Таблетите iPad Air и iPad Pro на Apple са тънки

...
Таблетите iPad Air и iPad Pro на Apple са тънки
Коментари Харесай

iPad Air и iPad Pro вече се предлагат у нас от А1


Таблетите iPad Air и iPad Pro на Apple са тънки и леки, с мощни чипове
(снимка: А1 България / Apple)

Обявените неотдавна от Apple таблети iPad Pro и iPad Air към този момент се оферират у нас от А1 България. Новите модели са налични в брой или на погашение с проект от телеком оператора.

идва с грациозен, тъничък и лек дизайн, Ultra Retina XDR екран с ProMotion и бърз M4 чип с мощни AI благоприятни условия. идва с напълно актуализирани размери на екрана – 11 и 13 инча, М2 чип с висока продуктивност и редица усъвършенствания.

И двата модела се оферират от Apple без зарядно устройство в кутията, а клетъчните версии идват с модерния стандарт за вградена eSIM карта и не разполагат със слот за физическа такава.

В допълнение, А1 ще предлага и последния модел Pencil Pro, който разрешава на потребителите да осъществят концепциите си по нов метод, посредством жестове за ръководство и основаване на наличие.

iPad Pro идва с извънредно висока продуктивност и AI благоприятни условия
(снимка: А1 България / Apple)

iPad Pro – характерности и цена

Дисплей и чип: iPad Pro предлага избор сред 11 и 13-инчов Ultra Retina XDR екран с най-съвременната тандемна OLED технология, която обезпечава удивително образно преживяване. Устройството е оборудвано с най-новия и мощен М4 чип на Apple, който дава изключителна продуктивност и усъвършенствани благоприятни условия за изкуствен интелект.

Камера: Обновената система на камерата обезпечава още по-голяма еластичност дружно с четирите микрофона със студийно качество. Потребителите могат да снимат, редактират и споделят наличие – всичко това на едно устройство.

По-бърза безжична връзка: Освен 5G новият iPad Pro поддържа и Wi-Fi 6E, което обезпечава до 2 пъти по-висока продуктивност от предходното потомство.

идва в цветове Silver и Space black, с избор сред 256GB, 512GB, 1TB и 2ТB памет. iPad Pro се предлага на цени от 114,99 лева на месец за 24 месеца с проект Surf M за 11-инчовия модел и 143,99 лева за 13-инчовия със същия проект, като може да бъде поръчан от онлайн магазина на A1.bg.

iPad Air идва с напълно актуализирани размери на екрана – 11 и 13 инча
(снимка: А1 България / Apple)

iPad Air – характерности и цена

Дисплей и чип: Обновеният iPad Air идва с два напълно нови размера на екрана – 11 и 13 инча. Моделът е екипиран с мощен М2 чип, който се отличава с по-бърз 8-ядрен процесор и 10-ядрен графичен подобен, голям брой усъвършенствания и голям скок в продуктивността по отношение на предходното потомство.

Камера: Предната Ultra Wide 12MP камера към този момент е ситуирана по хоризонталния борд на устройството, което го прави идеално за видеоразговори. Тя е снабдена и с Center Stage, който употребява машинно образование (ML), с цел да държи автоматизирано всички в зрителното поле.

По-бърза безжична връзка: Подобно на Pro версията, новият iPad Air също поддържа Wi-Fi 6E и 5G съгласуваност.

Наличен в 4 зашеметяващи цвята, предлага избор от 128GB, 256GB и 512GB памет. Устройството е на цени от 67,50 лева на месец за 24 месеца с проект Surf M за 11-инчовия модел и от 87,50 лева за 13-инчовия със същия проект, като може да бъде закупено както във физическите магазини на А1, по този начин и в електронния магазин A1.bg.

Pencil Pro предлага още повече благоприятни условия за креативна изява на потребителите
(снимка: А1 България / Apple)

Pencil Pro – съгласуемост и цена

Съвместим и с iPad Pro, и iPad Air, новият Pencil Pro предлага още повече благоприятни условия за креативна изява на потребителите, с помощта на разширените функционалности, в това число жестове като въртене, притискане и хаптика. Pencil Pro е наличен онлайн на A1.bg за 309,99 лева.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР