Huawei (Хуауей) напълно спря директните доставки на смартфони за Русия

...
Huawei (Хуауей) напълно спря директните доставки на смартфони за Русия
Коментари Харесай

Водеща китайска компания тайно се измъква от Русия

Huawei (Хуауей) изцяло спря директните доставки на смарт телефони за Русия и може да напусне страната дефинитивно, оповестиха за " Известия " два източника, близки до разнообразни мобилни оператори. Това заяви и събеседник, който работи в компанията, огромен производител на смарт телефони, написа News.bg.

Според източник, непосредствен до един от мобилните оператори, китайският снабдител не внася таблети, портативни компютри, тв приемници и друго съоръжение в Русия. Компанията спря да продава базови станции за клетъчни връзки още напролет, посочи изпълнителният шеф на Telecom Daily Денис Кусков.
-->
" В момента Huawei в действителност не доставя непосредствено устройствата си в Русия ", удостовери пред " Известия " различен непосредствен до мобилната компания събеседник.

В началото на юни Huawei разгласи затварянето на формалните си магазини в Русия. В края на същия месец бе обявено, че корпорацията към този момент не изнася своите устройства за Русия. След това се появи информация за обновяване на доставките. Според източници на " Известия " в този момент още веднъж няма нови доставки.

Някои устройства се продават в формалния магазин на марката, само че те са останки от предходни доставки, сподели Денис Кусков. А неналичието на нови колета може да докара до затваряне на онлайн магазина на компанията, счита той.

В отговор на въпроси по отношение на прекъсването на доставките и проектите на производителя да се отдръпна от съветския пазар Мария Кривцова, PR управител на Huawei Consumer Business Group в Русия, съобщи, че " няма информация за това ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР