Христо Стоичков стана рекламно лице на една от най-старите и

...
Христо Стоичков стана рекламно лице на една от най-старите и
Коментари Харесай

Христо Стоичков стана рекламно лице и повтори знаменит момент от кариерата

Христо Стоичков стана рекламно лице на една от най-старите и славни компании за бира в Испания – " Мориц ". Създадена е в далечната 1856 година. Пивоварната стана жертва на енергийната рецесия през 1978-а, за се съживи за своя настоящ пик, откакто рестартът стартира през 2004 година.

Кавалерът на " Златната топка " снима клипове за бирата " Мориц 7 " - бестселъра в гамата, написа „ Труд “. Пивоварната е най-любимата за цяла Каталуния. А шефовете взеха решение " седмицата " да бъде показана от великия номер 8 на " блауграна ". В клиповете Стоичков се смее, кара и настава един от пивоварите по сходство на рефера Урисар Аспитарте в първото си " Ел Класико " сред " Барселона " и " Реал ".

Следвайки мотото " Повече от клуб " от пивоварната се свързаха с един от най-големите футболни герои при първата Шампионска лига на " Барса " от 1992 година. Дори през днешния ден Стоичков продължава да е измежду най-любимите футболисти за почитателите на " Камп Ноу " поради своя хъс и темперамент. А слогана на " Мориц 7 " е, че е точно бира с темперамент.

Това е и единствената марка от обичаната за футболните почитатели течност, чийто етикет е единствено на каталунски.

Стоичков към този момент направи възторг в българския ефирен ефир като рекламно лице на букмейкър в дует с актьорите Славчо Пеев и Димитър Рачков.




СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР