Христо Стоичков ще коментира Евро 2020 за американския телевизионен гигант

...
Христо Стоичков ще коментира Евро 2020 за американския телевизионен гигант
Коментари Харесай

Какво Евро 2021 ни чака? Стоичков коментира

Христо Стоичков ще разяснява Евро 2020 за американския ефирен колос TUDN. Заради пандемията от ковид компанията реши да не праща екипи на Стария континент, по този начин Кавалерът на „ Златната топка “ е изправен пред невъобразим маратон в студио и ефир.

" Помните ли какво казах преди пет години? Прогнозата ми беше, че ще забележим изцяло нов първенец. И Португалия оправда упованията ми. Не съм посочвал името на отбора. Имах такова възприятие и то се сбъдна.

 Англичаните прекомерно постоянно ронят реки от сълзи поради трагични отпадания. Сега имат огромни бонуси, с цел да избягат от нещастието – три мача на „ Уембли “ в групата. Финалната четворка също ще е на този популярен стадион.

През 1996-а Гарет Саутгейт беше Рицарят на печалния облик, когато изпусна съдбовно в тези фамозни дузпи на полуфинала против Германия. Сега обаче като селекционер може пък да стане героят на Кралството.

Още нещо. Белгия е скритият любимец!  Доказват го имената в състава им.

- За мен кандидат номер едно за короната е Франция. Много умно е решението да бъде върнат в тима Карим Бензема. ", разяснява Христо Стоичков.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР