Христо Проданов посочи като виновник за нарастващите цени служебното правителство

...
Христо Проданов посочи като виновник за нарастващите цени служебното правителство
Коментари Харесай

Проданов в атака! Кой е виновен за цената на кашкавала?

Христо Проданов уточни като провинен за възходящите цени служебното държавно управление и настоя за бързо приемане на нов бюджет за актуалната година.

" Няма по какъв начин страната да живее с този бюджет. В началото на 2022 година кашкавалът беше 15 лева за кг, в този момент коства 30 лева Служебното държавно управление е отговорно, те носят отговорност, те ръководят, не взимат ограничения ", сподели Проданов пред България Он Еър. 
-->
" Дали ще има формула за властта - това ще дефинират от хората. Ще създадем сериозна акция, всички отчитаме обстоятелството отмалялост, апатията, която е настъпила в хората. Това, за което ние настоявахме и ще продължим да настояваме, е, че за България е значимо в тази обстановка да има постоянно държавно управление и цели, които да се извършват ", съобщи претендентът за народен представител от Българска социалистическа партия.

Той акцентира, че нарастването на минималната работна заплата и обвързването ѝ със междинната, е било борба на Българска социалистическа партия, въпреки че в този момент всички партии си приписвали заслугата.

" В последните дни на 48-ото Народно събрание това беше нашата борба. Както борбата по границата беше политическа самодейност на " Продължаваме промяната ", Демократична България имаха самодейност за увеличаване на прага за регистрация на Данък добавена стойност. Политическата самодейност беше на другите играчи ", сподели Проданов.

Кандидатът за народен представител уточни, че доста преди Радев да се пробва да поучава партиите, от Българска социалистическа партия са поканили останалите политически сили в Народно събрание на диалози. 

" Тяснопартийните сметки взеха връх и по тази причина на 2 април предстоят избори. БСП направи всичко допустимо да ги избегнем, само че с 25 народни представители не можем да създадем доста ", смята гостът.

Очакванията му са да убедят повече от 8% от българите да поддържат левицата. 

" Не имам вяра, че единствено 8% са хората в България, които не поддържат даването на оръжие за Украйна, не поддържат, че е значимо да купим още 8 изтребителя. Около 600 000 български жители работят за минимална работна заплата, те би трябвало да виждат кой пази ползите им ", добави Проданов.

Бившият народен представител от левицата е уверен, че партиите са с взор към локалните избори, само че акцентира, че също толкоз значимо е да има постоянно държавно управление.

" То би трябвало да бъде формирано въз основата на нещата, които сплотяват партиите. Хората да имат повече приходи, би трябвало да има ново фрапантно нарастване на приходите, което да покрива увеличените цени ", стимулира се Проданов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР