Хотели в Сапарева баня и началната станция на лифт Рилски

...
Хотели в Сапарева баня и началната станция на лифт Рилски
Коментари Харесай

Николова провери лифт Рилски езера

Хотели в Сапарева баня и началната станция на въжен превоз " Рилски езера " ревизира вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова. Сапарева баня има опцията и подобаващите запаси, с цел да предлага разнородни форми на туризъм през цялата година, разяснява Николова по време на визитата си в града. Според нея комбинацията от разнообразни форми на туризъм е желано през този сезон.



По думите й съчетанието сред планински и спа туризъм способства освен за развиването на бранша, само че и за здравето на хората, което е преди всичко в тези тежки времена.

Кметът на града Калин Гелев благодари на министъра за усърдието, което поставя за развиването на бранша у нас и добави, че всички работещи места за настаняване в общината съблюдават противоепидемичните ограничения, тъй че да подсигуряват здравето и сигурността на всички гости на Сапарева баня.



По време на визитата в общината министър Николова и кметът на града инспектираха на инцидентен принцип хотел в Сапарева баня, с цел да видят дали се съблюдават ограниченията за сигурност. Според управата на мястото за настаняване сега 36% - 40% от потенциала на хотела е напълнен, като се надяват в идващите месеци обстановката да се усъвършенства и туристите да се усилят. Почти всички къщи за посетители са заети на 100%, споделиха от локалната администрация.



Вицепремиерът в детайли ревизира дали се съблюдава дистанцията в ресторанта, както и спа центъра към хотела, където дезинфекцията се извърша на всеки 30 минути.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР