Хостинг компанията ICN.Bg спечели първа награда в категорията Телекомуникационни и

...
Хостинг компанията ICN.Bg спечели първа награда в категорията Телекомуникационни и
Коментари Харесай

Хостинг компанията ICN.Bg с награда за ИТ проект на 2017 година

Хостинг компанията ICN.Bg завоюва първа премия в категорията „ Телекомуникационни и комунални услуги ” на тазгодишното издание на състезанието „ ИТ план на годината “, проведен от ICT Media. Отличието бе връчено за внедряването на софтуерния артикул за двустъпково засвидетелствуване ActiveAuth в системите на националния телеком на Шри Ланка – Sri Lanka Telecom.

През 2017 година българският програмен продукт ActiveAuth, създаден напълно от ICN.Bg, публично бе прибавен в портфолиото на националния телеком на Шри Ланка (SLT), за да усъвършенства доста отбраната на услугите, които предлага телекомът.

„ За нас е огромно задоволство, че получихме премия за тъкмо подобен план. Реализирането на сходни покупко-продажби и консолидираното на подобен вид артикули в огромни международни телекоми е от голямо значение за популяризирането на българския IT бизнес и неговите артикули на външния пазар. Горди сме, че сме част от това развиване и че съумяваме да осъществяваме от ден на ден такива планове “, съобщи Юлиян Бориславов, шеф на хостинг компанията ICN.Bg

Внедряването на българския програмен продукт е продължение на друга огромна договорка сред двете компании – консолидираното на бизнес имейл решението cMailPro, което дава на потребителите на телекома достъп до професионално UCaaS решение. Към този миг двата софтуера са част от портфолиото на няколко задгранични телекома на територията на Мавриций, Тунис, Судан и Шри Ланка.

ActiveAuth е мобилно приложение за двустъпкова биометрична верификация , което в допълнение удостоверява самоличността на потребителя във значими бизнес системи, пази от неоторизиран достъп до персонални и работни данни, хакерски офанзиви към формите за вход, password sniffing, кражба на пароли и други Продуктът дава по този начин наречения software development kit (SDK), с който всеки телеком, финансова институция или друга бизнес организация, могат елементарно да внедрят технологията в своя апликация/софтуер или да го употребяват като обособен артикул, брандиран под тяхна марка.

Церемонията по награждаването на спечелилите в 14-то издание на състезанието „ ИТ план на годината “ се състоя на 21 февруари 2017 година в Гранд Хотел София. По време на събитието бяха раздадени награди за планове в 9 разнообразни категории: Образователни институции; Здравеопазване и фармацевтика; Телекомуникационни и комунални услуги; Финансов сектор; Производство и търговия; Транспорт и логистика; Местна власт; Централна администрация и ИТ планове в чужбина.

Конкурсът има за цел да отличи най-значимите ИТ планове през 2017 година и да разпространява опита в построяването на осведомителни решения, насъбран в българските организации. Всички ИТ планове, които са позволени до присъединяване, разказват сполучливо внедрени през 2017 година и към този момент потвърдили резултатността си осведомителни системи и решения в България и света.

Всеки от плановете в конкурсната стратегия, ще бъде показан в печатното издание на вестник Computerworld в непрекъснатата му графа, отдадена на сполучливите ИТ решения в България, както и в секцията „ИТ проекти“ на уеб страницата на медията. От началото на състезанието през 2004 година до този миг във вестника са показани близо 300 плана.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР