Хороскопът за април обещава значителни промени за много представители на

...
Хороскопът за април обещава значителни промени за много представители на
Коментари Харесай

На 4 зодии април носи огнени страсти и пламенна любов

Хороскопът за април дава обещание обилни промени за доста представители на зодиакалното съзвездие в персонален проект. Някои ще би трябвало да сложат завършек на връзки, които нямат бъдеще. Върху други обаче април ще излее бурни пристрастености и море от обич. Астролозите показват знаците от Зодиака, за които април ще бъде интервал на значими промени в любовната сфера. Кои са те, вижте по-долу в листата:

Овен

През втората половина на април ориста настойчиво ще стартира да ви доближава към огромната ви обич. Не пропускайте своя късмет, не се затваряйте в работните си задължения и бъдете деликатни към знаците на Вселената. Ако желаете да намерите благополучие в персоналния си живот, тогава се откажете от прекомерната съвестност и не забравяйте, че знаете по какъв начин да флиртувате майсторски.



Близнаци

Романтични трепети и любовни прекарвания ще залеят сърцата на зодия Близнаци. Достатъчно е единствено да намалите темпото и да отложите за известно време безкрайната работа. Сега е моментът да се възползвате от шанса, който звездите ви дават обещание. Предстоят ви специфични вълнуващи срещи, от които сърцето ви ще запрепуска, както в никакъв случай до момента. Обвързаните ще бъдат прелестно сюрпризирани от обичания човек. Просто бъдете до него, когато той има потребност от вас.


 
Рак

Честите промени в настроението ви ще стартират да изострят обстановката и доникъде на април всичко ще ескалира толкоз доста, че остават единствено два метода – да сложите край и да продължите напред, или да седнете и ясно да изясните всички противоречиви точки, с цел да спасите връзката си. Тези от вас, които съумеят да успокоят напрежението, ще изживеят вълнуващи страсти с обичания. Необвързаните ги чакат полови прекарвания с доста специфичен сътрудник.

Скорпион

Късметът ще ви се усмихне през април – ще ви бъде доста по-лесно да постигнете реципрочност от индивида, който ви интересува, в сравнение с сте очаквали. Звездите ще ви водят по верния път и доста скоро ще можете да изпитате същински вихър от пристрастености. Бъдете благи и грижовни към обекта на своя интерес, с цел да увеличите още повече благосклонностите му към себе си. А за тези, които са във връзка отдавна, съществува риск да попаднат в плен на съдбовно прелъщение – помислете добре дали си коства да поставите на карта всичко, което имате в този момент.



 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР