хороскоп от astrohoroscope.info Овен Не се увличайте и не прекалявайте с тренировките.

...
хороскоп от astrohoroscope.info
Овен
Не се увличайте и не прекалявайте с тренировките.
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 25.11.2021 г.

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Не се увличайте и не прекалявайте с тренировките. Хранителен режим - да, грижа - да, само че вманиачаване - не. Правете нещата с мярка и за наслаждение. Кому е нужно Вашето съревнование със самите себе си?

Телец

Ако сте оставили неразрешени обстановки в предишното, пробвайте през днешния ден да ги разплетете. Това може да ви помогне да развържете кармичен възел и да ви даде подтик за бъдещи дейности.

Близнаци

Днес ще имате потребност от връзка на всички равнища и може даже да станете малко досадни на близките с непрекъснатите си въпроси и пояснения. Важно е да следвате възприятието си за мярка и да се опитате да се фокусирате върху няколко неща.

Рак

Ще се нуждаете от непоклатимост и добра храна. Тези неща ще Ви обезпечат спокойствието да се чувствате добре и ще Ви дават сили да вървите напред. Освен това за на никое място не бързате, тъй че просто следвайте своя темп.

Лъв

Когато вярвате в себе си, няма потребност да убеждавате. Когато сте самоуверени, нямате потребност от утвърждението на другите. Когато се приемате такива, каквито сте, целият свят го прави.

Дева

Изведнъж ще се появят куп неща, които би трябвало да свършите. Вие сте работливи хора, надали ще се уплашите от работа, обаче личната Ви колебливост Ви пречи. Помнете, че вършиме най-хубавото за момента и не е нужно да се тормозите, в случай че не всичко става по проект - всяко зло, за положително, нали:)

Везни

Сутринта може би ще ви разсъни не будилникът, а позвъняването на другар. Какво пък, хубаво е да чуеш прелестен човек рано заран, усъвършенства настроението, а и разсънва по-добре от будилника. Днес самоуверено може да се захващате с всевъзможни планове даже и най-рискованите. Късметът ще ви съпътства през днешния ден.

Скорпион

Ще се разкъсвате сред желанията, отговорностите и осъществяването. Ще би трябвало да търсите равновесие сред нещата, а може би и помощ. В последна сметка би трябвало да признаете, че не с всичко можете да се справите сами.

Стрелец

Днес нищо не може да Ви уплаши, ще гледате на света метафизичен. Освен това и ще харчите метафизичен, нека единствено да имате по-дълбоки джобове и по-пълни естествено.

Козирог

Около вас нещата са толкоз динамични, че просто ви предизвикат да ги сложите по местата. Ден на съществени промени. Изхвърлете всичко излишно. Рискувайте и погледнете провокациите в очите.

Водолей

Интересен ден. Ще Ви е мъчно да следвате нещо, което лимитира свободата Ви и е в прорез с разбирането Ви за независимост. А би трябвало да извършите избор, Не е лесна задачата Ви.

Риби

Лесно ще се адаптирате към обстановките през днешния ден, тъй като това ще поддържа потребността Ви от ред. Удачен миг да помислите за хранителния си режим, да подготвите тялото си за зимните месеци.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР