Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Трудно ще намерите спокойствие,

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Трудно ще намерите спокойствие,
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп За Днес 11 Февруари! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите В Неделния Ден!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Трудно ще намерите успокоение, все нещо ще ви гризе от вътрешната страна. Добре е най-малко да минете да запалите свещ в някой храм. Това най-малко ще ви накара да се замислите върху други измерения на живота и ще ви разсее напрежението.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Хубав миг да си изясните връзките с хората към вас. Опитайте се да бъдете справедливи и да не отправяте персонални нападки, което значи – да се поставите на мястото на другия, а това никак не е елементарна работа.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)За ваше страдание значително сте подвластни от желанията на половинката си или на децата (ако ги имате естествено). Ще би трябвало да се примирите. Утешителното е, че ще получите един невеществен израз на тяхното уважение, което въпреки всичко е нещо съществено.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Не се разочаровайте от приятелите си единствено тъй като не са на вашето мнение. През втората половина на деня може да имате положителни финансови приходи, а това ще усъвършенства настроението ви.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Днес ще ви е мъчно да разрешите даже и най-простичките въпроси, прекомерно доста разсъждавате. Понякога е нужно да се отърсите от наслояванията на публичното мнение и да извършите нещо напълно обикновено. Погледнете нещата от различен ъгъл.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Днес най-накрая ще ви просветне и ще почувствате прилив на сили, изключително след вкусния обяд. На някои ще им се прииска да прекарат времето в сладки приказки с непознати по Интернет, внимавайте какви ги говорите, като нищо може да замаете главата на почтен човечец.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Сериозно разминаване сред думите и делата ви се следи. Изглежда сте давали повече обещания, в сравнение с сте в положение да извършите. След обяд ще би трябвало да помислите и за някои несъблюдение периоди, добре, че е неделя, та да обмислите тактиката си за по нататък.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Днес може да станете предмет на насмешки, макар че това не значи, че вършиме нещата погрешно. Бог е с вас, пък близките дано си се майтапят колкото си желаят, то си е за тяхна сметка.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Срещите и диалозите с другари ще ви донесат задоволство за добре прекаран ден. Хубаво е също да извършите проекти за дейностите си през март, въпреки и единствено въображаеми.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Денят самичък по себе си не е неприятен, само че следобяд може да се почувствате изоставени или по най-незначителен мотив да се обидите и разсърдите. Най-добре ще е да си изкарате един ленив следобяд, без непозната компания.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР