Хората видяха цените на храните и бензина, чудовищната инфлация, обедняването.

...
Хората видяха цените на храните и бензина, чудовищната инфлация, обедняването.
Коментари Харесай

Борисов: Хората видяха чудовищната инфлация, обедняването


„ Хората видяха цените на храните и бензина, чудовищната инфлация, обедняването. Те го знаят, желаят вяра да им дадете. Не може да дадем вяра, че ще увеличим това и това, а по какъв начин страната ще изкара пари, по какъв начин ще се вдигне Брутният вътрешен продукт, какъв ще е растежът и най-много с какви принадлежности “, разгласи експремиерът.

Той добави, че проектът ще бъде качен в интернет и където може, ще бъде усъвършенстван – „ това не е Библия, не е Коран, само че е документ, който демонстрира в какви периоди по какъв метод може да извадим България от рецесията “. „ Това ще говорите на хората “, обърна се към своите Бойко Борисов по време на представянето на проекта за възобновяване и излаз от рецесиите в България на ГЕРБ в НДК.

„ Много рецесии се подредиха от 2009 година 2 години чакахме проект за възобновяване, само че го няма. Всички други страни се оправиха, без България, тъй като очевидно остатъците са толкоз огромни, че не им трябваше, а в това време всяка седмица – по 500 млн. дълг. Затова заглавието е компилирано – и рецесиите, и проекта да ги има “, разгласи първоначално водачът им Бойко Борисов. Той разгласи, че „ основен редактор на документа е някогашният вицепремиер Томислав Дончев.

Борисов посъветва претендентите за депутати да се базират на проекта по време на обиколките си.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР