Хората в Аксаково не вярват, че обвиненият в блудствени действия

...
Хората в Аксаково не вярват, че обвиненият в блудствени действия
Коментари Харесай

Хората в Аксаково не вярват учителят да е извършил блудство

Хората в Аксаково не имат вяра, че упрекнатият в блудствени дейности преподавател е направил сходно действие. Десетки поданици на града пазят със свои мнения в обществената мрежа младия преподавател в музикална школа на локалното читалище. Дори оферират образуване на подписка в негова поддръжка.

Moreto.net напомня, 24-годишен началник на школа по музикално национално творчество в читалището в Аксаково, бе, а петък му бе " за осъществяване на дейности за полово задоволство по отношение на малолетно момче ". Вчера районният съд във Варна за младия мъж.

Даниел Стойчев написа:

Няма човек, който да го познава и да каже, че това има даже 1% късмет да е правилно! В България когато пречиш на някого нещата се случват по този метод. Това е цялата истина.

Жалкото е, че се черни името му, а той не го заслужава. Защо пък никой веднъж не написа една обява за това че е на 20-22 години и преподавател? Защо никой не загатва, че на неговата възраст няма такива хора, които да учат децата на остарели български обичаи, които по този начин или другояче замират от ден на ден.

Това е неуместно!
" Този, които го натопи ще си получи заслуженото от Бог. ", написа Катя Неделчева.

Веси Маринова разяснява, че е елементарно да съсипеш нечий живот.

" Поредната неистина по какъв начин може да го натопят подобен добър музикант и преподавател смут нямам думи... ", разяснява Иванка Панчева.

" Познаваме го от 2 години. Винаги е бил благ и добър преподавател. Само по в миналото се държи строго и то в полза на децата с цел да се научат. Не имам вяра да е направил такова нещо и в никакъв случай няма да допускам, който го е клеветил ще бъде двойно осъден " написа Ивето Тодорова.

Диана Стефанова написа " Аз го познавам, подсигурявам в никакъв случай, не би го направил! Стана неуместен на някой, само че ще се разбере! От толкоз години, с това се занимава, държи си на кариерата и внезапно някой реши, че направил по този начин! Сценария на кино лентата, доста куца нещо! ".

" Аз също мисля, че е натопен. Ако имаше такива пристрастености - през годините в които води школата, щеше да има най-малко едно недоволство и надлежно отлив на деца. А доколкото ми е известно, няма подобен случай!!! Аз също го поддържам, само че жалкото е, че от тук нататък е свършено с школата му! ", написа Златин Златев.

Светла Стоянова разяснява: " И за мен това е клюка и го поддържам с две ръце! **** ми е съсед и не мога да допускам, че е направил такова нещо! "
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР