Хората трябва да бъдат спокойни, че наличности от всички важни

...
Хората трябва да бъдат спокойни, че наличности от всички важни
Коментари Харесай

Доника Ризова, Сдружение за модерна търговия: Наличности от всички важни групи стоки има достатъчно



" Хората би трябвало да бъдат спокойни, че наличия от всички значими групи артикули има задоволително . " Това съобщи в изявление за предаването " Преди всички " на стратегия " Хоризонт " Доника Ризова, информационен шеф на Сдружението за съвременна търговия :

" Обстановката е такава, че след пандемичната обстановка, в която две години всички ние живеехме в една комплицираност, при обстановка на боен спор по границите на Европа равнището на паника у хората изцяло разбираемо е високо. Рационалните страхове са по-скоро поради световната инфлация ".

" Търговската верига, която е пуснала промоцията за олио, е възнамерявала тази промоция като натурален търговски механизъм, доста преди обстановката да стане такава, каквато е сега ", добави още информационният шеф на Сдружението за съвременна търговия:

" Истината е, че те не са очаквали сходен напор и взеха отговорно и мъчно решение да анулират плануваната от дълго време за събота продължаваща промоция на олио. Едно такова решение също не е елементарно, тъй като то би трябвало да бъде съобразено с редица законови условия, чисто логистично да бъде добре планувано, тъй че те подходиха отговорно в по този начин създалата се обстановка ".

Цялото изявление с Доника Ризова можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР