Хората от БСП дали се припознават в думите на проф.

...
Хората от БСП дали се припознават в думите на проф.
Коментари Харесай

Георг Георгиев: Борисов се извини за "мисирките" и "толупите", а Иво Христов си трае

Хората от Българска социалистическа партия дали се припознават в думите на проф. Иво Христов, който дефинира българското общество като детско? Това запита зам.-външният министър Георг Георгиев, който е и водач на Младежи ГЕРБ.

"Смятам, че господин Христов не дължи отговорност към гласоподавателите на ГЕРБ, само че ние по тази причина апелирахме и към Младежкото Българска социалистическа партия. Можеха да се дистанцират ", разяснява той в телевизионно изявление.

"Тук приказваме за цялостна дефиниция. Това не е едно изречение, поставено в нищото. Звучи непосредствено. Едно е, когато има безадресна посока на говорено, друго - когато е адресирано и не следва разкайване. Иво Христов някак не намира проблем с това ", означи още Георгиев.

Георг Георгиев подсети, че в ГЕРБ при обидни квалификации се носи отговорност. Така и министър председателят Бойко Борисов се извинил за "мисирките " и "тулупи ".

Относно дебата в Европейския парламент за обстановката в България, зам.-външният министър сподели, че "обругаването " на България е било поради обединението на леви и десни.

"Докладът е добре уравновесен, отбелязва тематиките, върху които да работим. Г-н Борисов и българското държавно управление са добре познати с решенията, които взимат ", настоя Георгиев.

Като образец той даде диверсификацията на електрическата енергия, обновяването на военната техника, повдигането на приходите и други.

"Много обичам тази теза, когато отидат и си обругаят личната страна. Когато кажеш, че има проблем, да кажеш, че се търсят решения " - по този начин Георг Георгиев разяснява позицията на евродепутата от ДСБ Радан Кънев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР