Хората на площада искат едно основно нещо – искат техният

...
Хората на площада искат едно основно нещо – искат техният
Коментари Харесай

Любомир Аламанов: Толкова нагла подмяна на дневния ред не е имало в последните 30 години

Хората на площада желаят едно главно нещо – желаят техният глас да бъде чут. В момента обаче главната връзка всеобща аудитория – ръководещи е нарушена и целеустремено се подменя тематиката на диалога. Това е прочитът на пиар експерта Любомир Аламанов, който разяснява митингите против властта пред БНР.

Масовата аудитория споделя – за какво не разследвате корупционни покупко-продажби. Управляващите споделят – добре, пишем нова Конституция. Хората споделят – ние не желаеме нова Конституция, желаеме да кажете за какво се раздават милиони без публични поръчки. Управляващите споделят – добре, де, пишем нова Конституция . На всяко нещо, което хората споделят, има някакъв общоприет отговор, който няма нищо общо с тематиката. Целенасочено се подменя тематиката на целия диалог “, акцентира пиар експертът. По думите му, всяка липса на връзка поражда рецесии, а актуалната рецесия и напрежението се задълбочават.

„ Колко пари могат да вземат тези хора? Толкова ли им е значимо, с цел да ни връщат в това Средновековие? Коя е идната тематика, която ще извадят – да създадем референдум дали да върнем робството, да създадем референдум дали дамите са хора и дали имат право да гласоподават? Като се напише Конституцията, няма какво друго да се измисли. Ще се свика Вселенски събор и ще пишем нова Библия ли? Толкова нагла замяна на дневния ред не е имало за последните 30 години “, счита Любомир Аламанов.

„ Цялата замяна на диалога, да ни бъде размахван аленият байрак на някаква Конституция и целеустремено да бъдем вкарвани да приказваме за нея, до момента в който откъм гърба се вършат доста други неща, това е реалност и за жалост работи, само че разрушава демократичните устои “, добави той

„ И дори през днешния ден да не излязат хората, казусът не е решен, казусът е заметен “, безапелационен е Аламанов.

Процесът на връзка е нарушен, хората са насъсквани едни против други, а виновност за това имат напълно хората, които ни ръководят през последните 10 години, означи още специалистът по връзки.

Върнаха последователно обществото ни, което беше тръгнало въпреки и с плахи, мудни стъпки към нормализация, го върнаха на едно равнище отпреди 15-20-30 години, когато обстановката беше радикално друга “, уточни той. Според Аламанов провокациите, ултрасите и детайлите, които се пробваха да откраднат част от митинга, не трябва да отхвърлят протестиращите. Пиар експертът призна, че се усеща комплициран от всичко, което чува като послания на политическата сцена.

Чухме ръководещи, които споделят – ние сме „ за “ обединяване, желаеме да чуем всяко едно мнение и в безусловно последваща минута стават, потеглят и не слушат обръщението на президента. Те желаят да чуят всяко мнение или желаят да вършат политически демонстрации? /…/ Чуваме една сякаш съпротива в лицето на господин Марешки, който непрестанно твърди, че той е най-истинската съпротива и безусловно един час откакто е гласувана една концесия на един прочут плаж във Варна, той внезапно дава поддръжката си за някакво предложение на ръководещите . Ние се намираме в някаква шизофренна обстановка, в която не сме сигурни какво чуваме “, заключи пиар специалистът.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР