Хората, които се интересуват от китайската древна практика Фън Шуй,

...
Хората, които се интересуват от китайската древна практика Фън Шуй,
Коментари Харесай

Китайски монети привличат пари

Хората, които се интересуват от китайската антична процедура Фън Шуй, знаят и за фън шуй монетите за привличане на стремежи в живота. Съчетаването на силата на Небето и Земята притегля мощно вярна сила за реализиране на благополучие, обич или финансов разцвет.

Това става чрез специфични монети. Какво съставляват те и от кое място идва тази процедура?

Такава процедура се появява за първи път през 11 век преди Христа. Тогава монетите са употребявани като нормално парично средство. С времето са сменени от други обменни парични знаци, само че монетите стартират да се употребяват като амулети.

Истинска антична китайска монета през днешния ден е мъчно да се откри, само че копията могат да извършват същата роля. Такава монета е направена от мед, с кръгла форма, символизираща силата на небето, а в центъра има квадратна дупка, която дава отговор за силата на земята.

Всички монети имат 2 страни - дейна и пасивна, като дейната е Ян-мъжката и съдържа 4 йероглифа. Те демонстрират династия, която е управлявала в несъмнено време. Монетата за пари е с писмен знак на династията Цин, когато Китай доближава максимален разцвет.

Пасивната страна е Ин и има 2 йероглифа, обозначаващи изявление на владетеля. Комбинацията на Ин и Ян дава микс от силата на двете сили и прави талисмана активен.

Амулетът за пари се слага на несъмнено място - в портмонето, в сейфа за предпазване на парите, в касов уред. Един амулет за пари нормално се състои от пакет от 3 до 6 монети.

 Китайски монети притеглят пари

Монетата се подаря на родственици или по-възрастни хора, както и на фамилии с деца. Тя носи благоденствие, благосъстояние.

За повече мощ може да се направи набор от монети за привличане на пари, вързани с конец, въженце или панделка. Използва се червен конец или златен, избира се аленият. Връзването на монетите е цяло изкуство, като главното в него е вярно да се нареждат знаците, с цел да се освободи потребната сила Чи.

Две монети са за икономисване на пари, три за финансово благосъстояние от три места, пет монети са личен бизнес или търговски инициативи, осем монети са за доходи от всички страни на компаса, а девет монети на една лента са с най- огромна мощ.

Китайските Фън Шуй монети носят позитивна сила и могат да повлияят позитивно на финансовото положение на своя притежател. Те могат да работят единствено за положително, не се употребяват за щета.

Вижте още: Най-мощните талисмани за портфейла притеглят парите

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР