Хората, които са изпадали в клинична смърт, разказват едно и

...
Хората, които са изпадали в клинична смърт, разказват едно и
Коментари Харесай

Как изглеждат тунелите към отвъдното

Хората, които са изпадали в клинична гибел, описват едно и също – че са видели тунел към отвъдното, в края на който е имало ярка светлина.

За да се види тунелът към отвъдното, физиологическите функционалности на тялото са прекратени. Често излезлите от клинична гибел споделят, че са чули по какъв начин докторите установяват гибелта им.

Всички хора, които са претърпели феномена клинична гибел, споделят, че преди да влязат в тунела, чуват неприятни звуци, след което излизат от тялото си и с огромна скорост се носят към дълъг тунел.

 Тъмен Път

В края на тунела с изключение на светлина има и странни същества, от които струи светлина и добрина, а хората срещат умрелите си другари и родственици.

Най-странното е, че даже слепите по рождение хора, които са били в клинична гибел, виждат светлината в края на тунела, по който се носят след излизане от тялото си.

Тунелите към отвъдното от епохи са известни от разказите на хора в клинична гибел. Много хора, които са били в тези тунели, описват, че в края им са видели прелестни картини. След завръщането си в света на живите тези хора са спокойни и щастливи. Но има и хора, които настояват, че откакто са видели светлината в края на тунела, са видели ужасяващи картини.

 Отвъдното

Такива хора дълго не могат да се отърсят от преживения смут. Тези, които са виждали прелестни картини, настояват, че след тунела са се издигали, все едно са летели към небето. А хората, които са виждали ужасни картини и същества, настояват, че са се спускали надолу.

Един от най-неприятните мемоари за ужасите на отвъдното има американецът Томас Уелч. Той споделя, че откакто излязъл от тунела, видял огнена пропаст, а на ръба й – негови другари и родственици, които умряли преди него.

Други хора настояват, че когато навлязат в тунела, имат възприятието, че не знаят накъде се движат и схващат къде са едвам когато видят светлината в края му. Според описанията на хора, претърпели клинична гибел, тунелът е доста дълъг, стеснен и мрачен и по някое време в края му се вижда една светла точка, която последователно се усилва.

Всички хора настояват, че летят с огромна скорост в тунела. Много постоянно се случва съществото в края на тунела, което свети, да им каже, че към момента не са свършили всичко в този живот и би трябвало да се върнат.

След като се върнат от отвъдното, хората стартират да живеят правоверен живот, оказват помощ на всички, които имат потребност от тях, и се радват на втория си късмет. Рядко се случва някои от хората, завърнали се от отвъдното, да се трансфорат в екстрасенси.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР