Хората, които прекарват доста време, ровейки се в социалните мрежи,

...
Хората, които прекарват доста време, ровейки се в социалните мрежи,
Коментари Харесай

Женомразецът Андрю Тейт - герой за тийнейджърите

Хората, които прекарват много време, ровейки се в обществените мрежи, сигурно знаят кой е Андрю Тейт. В последно време неговите дейности и думи се трансфораха в ежедневна тематика за диалог. Някои даже настояват, че е най-мразеният човек в интернет.

Кой обаче е той?

Тейт е някогашен кикбоксьор. Той става прочут през 2016 година, когато е отхвърлен от телевизионното предаване Big Brother поради видеоклип, оповестен от британски таблоид, в който. 

 



В последно време той закупи нездрава онлайн популярност, само че боговете на онлайн пространството - обществените мрежи, небрежно му отрязаха крилата. Първо бе отблъснат от Twitter поради думите му, че дамите би трябвало да „ носят отговорност за това, че са били полово насилвани " .

Сега се оказва, че Meta е забранила достъпа на инфлуенсъра до Фейсбук и Instagram поради нарушение на нейните политики. Профилът му в Instagram, с близо 4,7 милиона почитатели, беше отстранен.

Meta заяви, че е премахнала кикбокс звездата от своите платформи поради нарушение на политиките си за рискови организации и лица, само че не дава повече детайлности. 

Видеоклиповете на Андрю, които предизвикват женомразството и са ориентирани против дамите, станаха обаче много модерно това лято. Много младежи разясниха какъв брой постоянно той се появява из обществените им мрежи. Фокусът е ориентиран най-вече към TikTok, където потребителите споделят, че елементарно са получавали достъп до неговите видеоклипове. Това провокира нова вълна от видеа, коментиращи и критикуващи наличието, предлагано от господин Тейт.

YouTube също се оказа под напън, защото точно там той е събрал милиони гледания.

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР