Хората искат промяна на ангро и ако питате някого в

...
Хората искат промяна на ангро и ако питате някого в
Коментари Харесай

Светльо Витков за Слави Трифонов: Бяга от мъжка битка

Хората желаят смяна на ангро и в случай че питате някого в какво съответно се състои тя, мъчно ще получите отговор. Промяната се насочи към това, че никой към този момент не желае ГЕРБ да ръководи. Но смяната мъчно ще пристигна от хора със остаряло политическо минало, съобщи пред Bulgaria ON AIR водачът на Политическа партия " Глас национален " и фронтмен на групата " Хиподил " Светослав Витков.

Според него българите желаят месии, които обаче нямат нямат склонността да оказват помощ на народа си. Той дефинира водача на Има Такъв Народ Слави Трифонов като " неуверен човек, избягал преди борбата ".

" На едни последващи избори - които считам, че предстоят доста скоро - на тези избори ще си получи действително гласовете от това, че не беше политически деен и правилен ", безапелационен е Витков.

Фронтменът на " Хиподил " счита, че в случай че от Има Такъв Народ одобряват поддръжката на Българска социалистическа партия или Движение за права и свободи, образуваното държавно управление няма да е стабилно. " Непоносимостта към ГЕРБ доста бързо може да се трансформира в нетърпимост към ново държавно управление, изключително такова, което няма ясна стратегия. Ако някой знае програмата на Има Такъв Народ, да ми я каже, тъй като по този начин и не я научих ", посочи той.

Светльо Витков чака " избори до дупка, до момента в който ГЕРБ не паднат ". " Лека-полека ще паднат, в случай че има служебно държавно управление още половин година. Това ги чака и другите партии. Това са хора с дълго политическо минало - те не могат да трансформират нищо. Играта на ГЕРБ ще бъде сменена с сходна игра, само че с други лица, а кражбите ще продължат ", приключи водачът на Политическа партия " Глас национален ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР