Honda организира едновременно четири сервизни кампании по цял свят, съобщава

...
Honda организира едновременно четири сервизни кампании по цял свят, съобщава
Коментари Харесай

Honda изтегля 1.8 млн. автомобила за различни ремонти

Honda провежда по едно и също време четири сервизни акции по целия свят, оповестява Reuters. За разнообразни поправки в сервизите на марката ще бъдат привикани 1.79 млн. автомобила.

Повечето от засегнатите коли - към 1.4 млн. - се намират в Съединени американски щати. Сред тях са 268 000 кросоувъра CR-V от 2002-2006 година, при които съществува риск от късо съединяване в блока за ръководство на електрическите стъклоповдигачи. Регистрирани са най-малко 16 случая на пожари, провокирани от дефекта, само че жертви и ранени не са открити.

Сервизите ще би трябвало да посетят и 735 000 " хонди " Accord и Insight от 2019-2020 година При тях се постанова актуализация на софтуера на блока за ръководство на бордовата електроника, който дава отговор за стъклоповдигачите, фаровете, ключалките и други съществени системи. В противоположен случай съществува риск от проблеми в работата на чистачките, мигачите и други функционалности.

Другите две акции засягат 430 000 автомобила от разнообразни модели в 22 от северните щати и окръг Колумбия, а причина за отзоваването е солта, с която се обработват пътищата през зимата. Тя може да провокира корозиране на полуоските в Civic, Fit и Acura ILX.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР