Honda „е“, първият електромобил, който марката пусна на европейския пазар,

...
Honda „е“, първият електромобил, който марката пусна на европейския пазар,
Коментари Харесай

Първата Honda Автомобил на годината в Германия

Honda „ е “, първият електрически автомобил, който марката пусна на европейския пазар, завоюва званието „ Автомобил на годината 2021 “ в Германия. С това той стана първият модел от японска марка, завоювал влиятелния приз в Германия.

Автомобилът завоюва и премията в категория ‘New Energy’. Това е единствено дребна част от почетните звания, присъдени на Honda „ e “ от самото лансиране на модела напролет на 2020 година, измежду които и премията за дизайн Red Dot.

Германският автомобил на годината обичайно бива избиран от жури, формирано от водещи автомобилни публицисти в страната. След поредност от проби и публикации, те правят оценка новите модели съгласно техните деловитост, пътно държание, пазарна стойност и нововъведения.

Излъчват се избраниците в категориите „ компактни “, „ премиум (висок клас) “, „ първокласни “, „ нови сили “ и „ високоскоростни “, а по-късно се дефинира и огромният победител.

“Това, че Honda „ e “ е първият японски модел, станал Автомобил на годината в Германия, е огромно самопризнание и ние сме извънредно горди да получим тази премия “, показа Кацухиза Окуда, основен действен шеф и президент на Honda Motor Europe.

“Отзивите на клиентите и медиите за Honda „ e “ бяха извънредно положителни още при първото му публично показване. Моделът е съвършеният образец за артикул с неповторим дизайн, модерни технологии и усъвършенствана умна съгласуваност. Изключително сме признателни за тази премия.”

Ще напомним, че Honda „ e “ дебютира по-рано тази година и е основен за японската марка модел и нейния ангажимент за 100-процентова електрическа гама на европейския пазар до 2022 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР