Холивудският ас Уил Смит спечели първия си Оскар в края

...
Холивудският ас Уил Смит спечели първия си Оскар в края
Коментари Харесай

Ще стигнат ли до развод Джейда и Уил Смит?

Холивудският ас Уил Смит завоюва първия си " Оскар " в края на март, само че поради съпътстващите събития, че успеха ще му остави горчив усет в устата, написа ladyzone. След злощастната вечер той загуби мястото си в Американската кино академия, 10 години няма право да посещава церемониите, а в този момент може и да загуби брачната половинка си Джейда Пинкет-Смит, в случай че се има вяра на слуховете за протичащото се в дома им.

Източници на списание " Heat " оповестяват, че връзките сред съпрузите внезапно са се изострили след непредвидения случай. По време на церемонията Уил Смит излезе на сцената и удари пестник на комика Крис Рок, откакто той си разреши да се пошегува с оплешивяващата Джейда.

Може би Уил е очаквал, че постъпката му ще покаже, че той е подготвен постоянно да отбрани дамата до себе си, само че наподобява, че тя е раздалечила още повече Уил и Джейда. Малко по-късно Джейда призна, че майка ѝ я е принудила да се омъжи за Уил.

Също по този начин тя показа наскоро, че е имала извънбрачна връзка със доста по-млад от нея мъж, а Уил е знаел за аферата, само че не е направил нищо.

" Те имаха проблеми от години, само че сега едвам си приказват ", споделя източникът, представен от списанието. " Ако решат да се разведат, ще би трябвало да си поделят благосъстоянието от 300 млн. на Уил, половината от което принадлежи на Джейда съгласно законите на Калифорния. "

Ако се стигне до подобен сюжет, това може да е един от най-тежките разводи в Холивуд, задминавайки даже този на Брад Пит и Анжелина Джоли.

Джейда и Уил Смит подписаха брак през 1997 година Те имат наследник на име Джейдън и щерка на име Уилоу, които се родиха надлежно през 1998 година и 2000 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР