Холивудският актьор, режисьор, сценарист и продуцент Джордж Клуни разкри, че

...
Холивудският актьор, режисьор, сценарист и продуцент Джордж Клуни разкри, че
Коментари Харесай

Джордж Клуни се изявява като фризьор и домакиня извън екрана

Холивудският артист, режисьор, сценарист и продуцент Джордж Клуни разкри, че по време на изолацията поради коронавирусната пандемия, която прекарва със брачната половинка си Амал и близнаците им Александър и Ела, се занимава с някои обичайни домашен действия, написа уеб сайтът на сп. " People ".

Той споделя, че е " взел в свои ръце " грижата за лична си прическа, както и че самичък подстригва децата си.

За Джордж Клуни изолацията се е оказала опция да усъвършенства фризьорските си умения.

" Подстригвам се самичък, подстригвам и децата, и по-късно забърсвам ", споделя артистът за броя Мъж на годината на сп. " GQ ", на който е на корицата.

Подобно на доста фамилии, холивудската звезда, брачната половинка му и близнаците им са прекарали по-голямата част от годината вкъщи.

Освен това Клуни се старае да не оставя цялата домакинска активност на половинката си.

" Чистя с прахосмукачка, пера, мия чинии ", добавя той.

Клуни не крие, че сходно на всички останали, му липсва естественият живот отпреди пандемията, само че схваща, че най-хубавото сега е хората да си стоят вкъщи.

" Съсипва ме, че не мога да отида на концерт на Брус Спрингстийн или Боно и " U2. Наясно съм обаче, че има доста по-лоши неща на света. Хората би трябвало да се оправят с доста по-големи проблеми ", споделя звездата от " Бандата на Оушън ".

Актьорът приказва искрено и за любовта към жена си Амал, за която се ожени на гала във Венеция, Италия, през 2014 година

" Мислех, че в никакъв случай няма да се оженя, нито да имам деца. Всичко обаче се промени, когато срещнах бъдещата си брачна половинка. Преди да познавам Амал, нямах концепция какъв брой голяма е празнината към мен. Никога не си бях представял, че нечий различен живот с изключение на личния ми, може да е безпределно по-голям за мен. И внезапно се появяват още два индивида, които са толкоз дребни и би трябвало да се грижиш за тях ", споделя Джордж Клуни.

Когато предходната година двойката означи петата годишнина от сватбата си, източник от обкръжението ѝ разкри за сп. " People ":

" Джордж и Амал са по-щастливи от всеки път. Той цени живота си с нея. Двамата дружно са прелестни по толкоз доста способи ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР