Холивудският актьор и филмов продуцент Брад Пит обвини бившата си

...
Холивудският актьор и филмов продуцент Брад Пит обвини бившата си
Коментари Харесай

Брад Пит обвини Анджелина в заговор с руски олигарх

Холивудският артист и кино продуцент Брад Пит упрекна някогашната си брачна половинка Анджелина Джоли в скрит план с съветски олигарх, заяви Daily Mail.

58-годишният ас от „ Имало едно време…в Холивуд “ бил засегнат, когато разкрил, че 47-годишната му екс половинка през 2021-ва е продала своя дял от винарната Miraval, мажоритарен притежател на която е самият Пит, и съзнателно е скрила този факт от него, с цел да му отмъсти. Акциите е изкупил съветският олигарх и алкохолен магнат Юрий Шефлер.

В документите, показани в правосъдния развой сред някогашните съпрузи, юристите на артиста показват, че Шефлер още през цялото време на договорката е имал злоумишлени планове и възнамерявал да стане собственик на всички дялове във винения бизнес на Брад Пит. „ Джоли знаеше за това и искаше да направи по този начин, че той и филиалите му да се опитат да управляват целия бизнес, построен от Пит, и да провалят вложенията на артиста в Miraval “, споделя се в документите.

Защитниците на Брад Пит декларират, че постъпката на Анджелина Джоли е провокирана от предварителното решение на съда да даде на двамата равни права за настойничество над петте малолетни деца на бившето семейство. Актрисата от „ Господарка на злото “ обаче желала да в профил Пит от бащинските му права и да ги отгледа и възпита сама.

И по-рано артистът беше упреквал Джоли в скрит план и „ систено възпрепятстване “ поради опитите й да продаде своята половина от общото им имущество за алегорична сума. Според юристите на актьора такава договорка би попречила на правото на Пит да се разпорежда със собствеността си и да печели от нея. Източник, непосредствен до правосъдното произвеждане, тогава оцени отрицателно тактиката на актрисата. „ Без подозрение дейностите на Анджелина Джоли във връзка с Брад са възмездие. Това е още един образец по какъв начин някой се пробва да заобиколи разпоредбите и да избегне отговорностите си “, разяснява източникът.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР