Холивудската звезда Шон Пен изрази мнение, че мъжете в днешно

...
Холивудската звезда Шон Пен изрази мнение, че мъжете в днешно
Коментари Харесай

Шон Пен: Мъжете станаха много женствени

Холивудската звезда Шон Пен изрази мнение, че мъжете в днешно време са станали прекомерно женствени, написа life.dir.bg.

" Според мен мъжете са станали много феминизирани. Срещал съм доста мощни дами в живота си, които не одобряват мъжествеността като знак за подтисничество към тях ", сподели холивудският ас пред " The Independent ".

Актьорът и режисьор от " Денят на флага " сподели, че в този момент светът е очевидец по какъв начин гени на страхливци карат мъжете да зарежат дънките и да облекат пола, като броят на сходни хора не е по никакъв начин дребен.

" Мъжете в наши дни станаха диво феминизирани. Не считам и в никакъв случай не съм считал, че да си недодялан, безсърдечен или да проявяваш пренебрежение към дамите има нещо общо с мъжествеността. Но не мисля, че за да бъдем обективни към дамите, би трябвало да се трансформираме в тях ", счита Пен.

Наскоро той се раздели с третата си брачна половинка Лейла Джордж. Пен беше женен за Мадона от 1985 до 1989 година и по-късно за актрисата Робин Райт от 1996 до 2010 година Срещаше се и с Чарлийз Терон.

30-годишната щерка на Шон, Дилън Пен, също участва на изявлението и след мненията на татко си, замълчала и се " загледала в пространството ". Във кино лентата " Денят на флага " те играят татко и щерка. Тя е Дженифър Фогел, а той Джон Фогел, който постоянно я е възхищавал със способността си живее живота си като огромно премеждие. Той е и най-известният измамник в историята на Съединени американски щати.

Пен, чаровникът с безграничен гений подлага на критика още " неудачниците, провалили се жители ", които живеят в " привилегировани страни " като Съединени американски щати и отказващи да бъдат имунизирани против COVID-19.

Шон, който споделя, че има " голяма религия " във имунизацията, добави още: " Понякога хората одобряват привилегиите и свободата си като право да бъдат антиграждани. Такива, които заради егоцентризма си и желанието да са постоянно прави, търсят подправени данни, показани като просвета, които да им дадат легитимност, когато става въпрос за какво упорстват да не бъдат имунизирани ".

Неговата организация с нестопанска цел CORE (Community Organized Relief Effort), беше учредена с цел да оказва помощ на потърпевши при земетресението в Хаити през 2010 година, само че неотдавна концентрира напъните си върху тестване и имунизация, които да се преглеждат откакто пандемията завърши и тъй че да може да се създадат заключения.

" Ние непрестанно се опитваме да образоваме и да подтикваме повече хора да си сложат ваксина. И ние се застъпваме за разпространяването на ваксини тук-там, където хората имат остра потребност ".

По мотив филмът, който излиза " Денят на флага ", той счита, че феновете в киносалоните би трябвало да бъдат имунизирани.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР