Холивудската асоциация на кинокритиците обяви името на най-добрата актриса на

...
Холивудската асоциация на кинокритиците обяви името на най-добрата актриса на
Коментари Харесай

Коя е най-добрата актриса на десетилетието?

Холивудската асоциация на кинокритиците разгласи името на най-хубавата актриса на десетилетието. Това е 29-годишната Кристен Стюарт. Списъкът с най-хубавите филми на звездата за 10 години включва ленти като „ Паник стая “, „ Облаците на Силс Мария “ (за тази роля тя получи премията „ Сезар “), „ Рънуейс “ и „ Ангелите на Чарли “.

Мнението на публиката във връзка новото самопризнание за Кристен обаче е много спорно. Някои припомнят неубедителната игра на актрисата във кино лентата „ Здрач “. Стюарт ще получи почетната премия и това ще се случи на 9 януари.

Наскоро Кристен си напомни времената, когато към момента се снимаше в паметната сага. Тогава тя се срещаше с Робърт Патисън, който играеше нейния екранен ухажор. Актрисата даже призна, че е подготвена да се омъжи за него.

Първата си основна роля Кристен получава още на 14-годишна възраст – в комедията Catch That Kid през 2004-та. През същата година тя получава и ролята на Лила в трилъра Undertow. След това се снима във кино лентата Speak, който е основан на едноименния разказ. В него играе първокурсничката Мелинда Сордино, която откакто е била изнасилена, стопира да приказва. Играта на актрисата тогава получава възхитен отзив от публиката, а New York Times написа: „ Госпожица Стюарт сътвори безапелационен темперамент, цялостен с болежка и ужас “.


 4 сериала за фешън ентусиазъм
 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР