Холивудската актриса Анджелина Джоли, която от години е активен хуманитарен

...
Холивудската актриса Анджелина Джоли, която от години е активен хуманитарен
Коментари Харесай

Анджелина Джоли се просълзи по време пресконференция

Холивудската актриса Анджелина Джоли, която от години е деен филантропичен дипломат на разнообразни организации, посети Капитолия, седалището на федералната законодателната власт, с цел да произнесе тирада за възобновяване на Закона за насилието против дамите, заяви iwoman.bg.

Красивата актриса, към която се причисли и щерка ѝ Захара Джоли-Пит, се разчувства по време на конференцията, изразявайки поддръжка към жертвите на домашно принуждение – дами и деца. Тя не можа да се пребори с страстите, когато загатна жертвите, „ за които това законодателство идва прекомерно късно “. Ето какво още сподели в трогателната си тирада:

„ Стоейки тук, в центъра на силата на нашата нация, мисля единствено за всички тези, които са се чувствали безсилни пред насилниците си поради система, която не съумя да ги отбрани. Когато има безмълвие от Конгреса, който е прекомерно ангажиран през последното десетилетие, с цел да възобнови Закона за насилието против дамите, това ускорява възприятието за безполезност. Мислите си, че насилникът е прав. Че не струвате. Не струвате доста. “



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР