Пациент с рак, който получи огромна награда от лотарията от

...
Пациент с рак, който получи огромна награда от лотарията от
Коментари Харесай

Пациент с рак, който спечели награда от лотарията Powerball от 1,1 милиарда паунда, вече може да „наеме добър лекар“

Пациент с рак, който получи голяма премия от лотарията от 1,1 милиарда паунда, призна, че „ в този момент може да наеме добър доктор “, откакто беше „ блажен “ с изменящия живота джакпот.

Cheng Saephan е роден в Лаос и емигрирал в Съединени американски щати и съгласно известията се е борил с рак през последните осем години. Той призна, че „ животът му в този момент се е трансформирал “ след облагата от лотарията от $1,3 (£1,1) милиарда.

Чън и Дуанпен Саефан и техният другар Лаиза Чао бяха разкрити като щастливите спечелили от големия джакпот Powerball по време на конференция, извършена от лотарията на Орегон в понеделник. Те купиха своя печеливш билет на 6 април в разбъркан магазин Plaid Pantry в Портланд.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ:

Скоро по-късно те откриха, че са спечелили джакпота. Тегленето се организира на 7 април, като печелившите цифри бяха 22, 27, 44, 52 и 69 с Powerball 9, сподели представител на лотарията. Ченг взема решение да вземе облагата като еднократна сума дружно със брачната половинка си и Чао. Той сподели: „ Б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР