Холивуд никога не изоставя една печеливша идея, само защото вече

...
Холивуд никога не изоставя една печеливша идея, само защото вече
Коментари Харесай

Дъщерята на Копола ще снима филм за жената на Елвис

Холивуд в никакъв случай не изоставя една печеливша концепция, единствено тъй като към този момент е осъществена. Само няколко месеца след триумфа на " Елвис " на Баз Лурман Deadline оповестява, че ще се появи още един филм с " присъединяване " на Краля на рока. Ще го снима дъщерята на Франсис Форд Копола - София Копола, самата тя одобрен режисьор с ленти като " Изгубени в превода " и " Мария Антоанета ". 

Проектът й Priscilla е основан на мемоарната книга " Елвис и аз "  на Присила Пресли, брачната половинка на Краля на рокендрола. Разказът за живота със секссимвола е оповестен през 1985 година и бързо се трансформира в бестселър. Ролята на Елвис ще бъде изпълнена от Джейкъб Елорди, звезда от сериала " Еуфория ". В облика на младата Присила ще се превъплъти Кейли Спейни, позната от трилъра " Тежки времена в " Ел Роял " и от сериала на Алекс Гарланд " Разбойници ".

Присила е единствено на 14 години и живее в Германия, когато през 1959-а среща 23-годишният Елвис Пресли, който отбива военната си работа. Четири години по-късно заживяват дружно в имението Грейсланд, а дългогодишното ухажване завършва със женитба през 1967 година На идната година се ражда и единствената им щерка Лиса Мари Пресли. Изморена от кариерата и изневерите на рокзвездата, в последна сметка тя си потегля с инструктора по карате. Четири години по-късно Елвис умира. 

София Копола е носителка на " Оскар "  за най-хубав автентичен сюжет за " Изгубени в превода ". " Елвис " на Баз Лурман, в който ролята на музикалната легенда се извършва от Остин Бътлър, пък е считан за един от ранните любимци за идните " Оскари " през 2023 г. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР