Холандия обърна Англия с 3:1 след продължения в португалския град

...
Холандия обърна Англия с 3:1 след продължения в португалския град
Коментари Харесай

Холандия срази Англия и е на финал

Холандия обърна Англия с 3:1 след продължения в португалския град Гимараеш и се класира за финала в шампионата Лигата на нациите. Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд (32-дузпа) изведе англичаните напред, само че по-късно Матайс де Лихт (73) изравни, а в продълженията след груби неточности в отбраната на „ трите лъва “ се стигна до автогол на Кайл Уокър в 97-ата минута и попадение на Куинси Промес (114), оформил крайния резултат. Така „ оранжевите “ ще спорят за трофея с домакина на финалната конкуренция Португалия, победил Швейцария също с 3:1 в първия полуфинал, само че още в постоянното време.

Първото съществено състояние бе пред вратата на англичаните, откакто в 8-ата минута Пикфорд отрази удара на Бергвайн. В 20-ата минута и Депай не съумя да преодолее британския пазач. След още 10 минути игра Англия получи дузпа. Матайс де Лихт препъна Маркъс Рашфорд, а две минути по-късно пострадалият се разписа от бялата точка.

„ Оранжевите “ се пробваха незабавно да изравнят, само че Пикфорд избави шут на Бабел, а до края на полувремето и холандският вратар Силесен се намеси уверено след удар на Фабиан Делф. В добавеното време на първата част Де Лихт можеше да се реваншира за грешката си при дузпата, само че не съумя да откри очертанията на вратата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР