HMD Global представи официално Nokia XR21, смартфонът, който се справя

...
HMD Global представи официално Nokia XR21, смартфонът, който се справя
Коментари Харесай

Пуснаха Nokia XR21 - смартфон еквивалент на култовия Nokia 3310

HMD Global показа публично Nokia XR21, смарт телефонът, който се оправя с всички паники – страха от изпускане, повреди и изтощение – с помощта на сертифицираната си свръхиздръжливост и двудневен живот на батерията с едно зареждане. 

Nokia XR21 е безусловно смарт телефон еквивалентът на паметния Nokia 3310 (почти неразрушимия телефон с бутони от близкото минало) – резистентен на рухване, прахуляк и вода. Той устоя на всичко - от изпадане от джоба на панталона ви и удар първо в екрана на земята до 72-часов планински поход под пороен дъжд.
-->
" Това е смарт телефон версията на известния като съвсем нерушим Nokia 3310. Счупването на смарт телефона или изтощената батерия преди дълго пътешестване постоянно са причина за тревога. Този смарт телефон е основан, с цел да отстрани сходни терзания в ежедневието; нашето устройство е толкоз издръжливо, че може да се оправи даже с намокряне от бликам на маркуч с налягане 100 бара и 80°C температура на водата. Всъщност ние сме толкоз уверени в неговата резистентност, че предлагаме едногодишна гаранция за еднократна безвъзмездна замяна на екрана, в случай че се случи най-лошото ", съобщи Адам Фъргюсън, началник " Продуктов маркетинг " на телефоните Nokia.

Nokia XR21 е с излято под налягане шаси от 100% рециклиран алуминий и е предпазен от корпус, направен от устойчиви материали, както и екран от Corning® Gorilla® Glass Victus® стъкло, като всички те са проектирани и сертифицирани да устоят на удари.



Устойчив на рухване, прахуляк и вода

Специално създаденият дизайн и висококачествените материали, употребявани в Nokia XR21 - в това число суперздрав екран и удароустойчив заден похлупак - лекуват паниките, свързани с телефона – от „ рухването “ на батерията до спукването на екрана.

Той е сертифициран за устойчивост по стандарта MIL-STD-810H, което го прави резистентен на рухване, прахуляк и вода. Освен това по време на фабричните проби Nokia XR21 оцеля при рухване от 1,8 м, при потапяне във вода с дълбочина 1,5 м в продължение на един час, както и при удар със същото налягане като при водна бликам с налягане 100 бара (колкото е належащо, с цел да се раздра пожарникарски маркуч) и температура на водата от 80°C.

Справя се с рискови температури и пропуснато зареждане

Издръжливостта на Nokia XR21 включва и живота на батерията му. Тя може да издържи до два дни единствено с едно зареждане. Освен това, когато попаднете в неприятни или рискови метеорологични условия, можете да разчитате на Nokia XR21 абсолютно.

Той може да издържи и да се употребява при температури сред -20°C и +55°C - последната е с един градус по-ниска от най-горещата температура на въздуха, записана на Земята (в Долината на гибелта в щата Калифорния). А 6,49-инчовият му екран може да се употребява с мокри ръце, в дъжд или с ръкавици. Перфектен е за компания на фестивал през уикенда, еднодневен поход в планината или фамилно пътешестване, на което сте не запомнили зарядното устройство.

Развлечения, поддържани от изкуствен интелект

Стерео високоговорителите с OZO възпроизвеждане обезпечават поглъщащ тон, улавяйки всеки подробност от видеоклиповете, песните и подкастовете, които обичате. 64-мегапикселовата му камера, най-хубавите логаритми за обработка на изображения с изкуствен интелект и режими като AI Portrait, Night Mode 2.0 и Flash Shot ви подсигуряват, че ще съхраните спомените си в фрагменти и видеа с чудесно качество. За шумна среда стерео високоговорителите с мощ 96 dB, снабдени с режим Audio boost, укрепват звуците, с цел да чувате без разстройства от фоновия звук. А двата бутона за бърз достъп ви разрешават да стигнете до обичаните си приложения и функционалности още по-бързо.



Сигурност и сигурност от вътрешната страна и извън

Nokia XR21 подсигурява четири години месечни актуализации на сигурността, три години актуализации на операционната система, три години гаранция и едногодишна гаранция за безвъзмездна еднократна замяна на екрана при положение на напукване.

Цена и наличност

Nokia XR21 се чака в България в цвят Pine Green на целесъобразна цена 999 лв.. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР