Хлорелата е продукт от малки зелени водорасли. Расте в езерата

...
Хлорелата е продукт от малки зелени водорасли. Расте в езерата
Коментари Харесай

Хлорела - най-здравословната храна на земята!

Хлорелата е артикул от дребни зелени водорасли. Расте в езерата и сладководни водоеми в Азия и Япония. Учените от дълго време са желали да го пакетират като храна, с цел да се употребява при галактически полети, а също и за гладуващи по света.

Съдържа доста магнезий, от които се нуждае тялото ни. Този организъм е измежду най-питателните храни на нашата планета, само че не е по този начин прочут като новите суперхрани. Хлорелата съдържа доста по-голямо количество протеин спрямо други артикули като спанак, соеви зърна и ориз. Изобилства от витамини, минерали и аминокиселини, което я прави мечтана храна за всеки ден, в случай че желаеме да сме здрави.

В състава на спирулината се откриват още забележителни равнища на желязо, калий и калций. Ползата от тази храна е огромна, тъй като детоксикира, подтиква организма, понижава мазнините в кръвта и холестерола в тялото. Има неповторимата дарба да се свързва с тежките метали в червата и с токсините, а след това ги отстранява от тялото.

Тези водорасли можем да приемем за същинско знамение на природата. Тяхната хранителна стойност ни пази от болести като диабет, рак и затлъстяване.

В днешното забързано време храненето ни е извънредно. Пакетирани храни, консервирани артикули, гмо и все по-бързите храни, които консумираме всекидневно, водят до здравословни проблеми. Дори и да желаеме да се храним здравословно, храната отново може да е цялостна с хербициди.

 Хлорела

Добавяйте хлорела всеки ден в менюто си, в случай че мислите за своето здраве, тъй като тя може да снижи резултатите от нездравословния ни бърз метод на хранене. Хлорелата е 100-процентова суперхрана и е посочена за най-здравословния артикул, който природата ние дала!

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР