Хиляди мотористи ще излязат тази вечер в София, за да

...
Хиляди мотористи ще излязат тази вечер в София, за да
Коментари Харесай

Мотористи почитат загиналите си колеги

Хиляди мотористи ще излязат довечера в София, с цел да се включат в обичайното "Масово нощно каране 2017 " в памет на починалите на пътя мотористи, оповестиха от Sofia Riders, уредник на проявата.

Участниците в шествието ще се другар пред входа на Националния историческия музей, откъдето след 21.00 ч. ще стартира обиколка на основните улици на столицата до бул. "Асен Йорданов ".

От началото на 2017 година до 31 август пътно-транспортните катастрофи с присъединяване на мотоциклетисти са 323, от тях двадесет и трима са починали, а 250 са ранени, демонстрират данни от статистика на Министерство на вътрешните работи.

През същия интервал на 2016 година са станали 389 произшествия с присъединяване на мотоциклетисти, от които 36 са починали и 406 са били ранени.

Организаторите показват, че шествието е спокойно и задачата му е да притегли вниманието на останалите участници в придвижването. Форсирането на моторите на моторите ще е сведено до най-малко, а обиколката ще е подкрепена с полицейски конвой.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР