Хиляди хора от цял свят, включително и известни личности, се

...
Хиляди хора от цял свят, включително и известни личности, се
Коментари Харесай

Звезди отварят бутилки с хватки

Хиляди хора от целия свят, в това число и известни персони, се включват в онлайн предизвикването по отваряне на бутилка с хватка. Новата фикс идея, наречена #BottleCapChallenge, набра известност, откакто редица звезди споделиха в профилите си по какъв начин смъкват капачките на шишетата, без да ги допират с ръце.

Всичко стартира от демонстрацията на таекуондо боеца Фараби Давлечин от Казахстан, който демонстрира по какъв начин съумява да смъкна капачката с съвършено придвижване на крайник, без да пипне самата пластмасова бутилка с вода. Спортистът провокира Жан-Клод ван Дам, Джеки Чан, Джейсън Стейтъм и Конър Макгрегър да създадат същото.

Поп звездата Марая Кери раздруса почитателите със личния си принос към известното предизвикателство. 49-годишната певица разгласява видео, в което демонстрира по какъв начин се приготвя за някакъв удар от бойни изкуства пред бутилката, само че вместо да направи ритник, издава висок тон, с който кара капачката безусловно да изхвръкне от бутилката.

Български известни персони също се изявиха в предизвикването. Сред тях са футболистът Димитър Бербатов и режисьорът Ники Илиев.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР