Хелоуинското настроение все още ни държи и с любопитство поглеждаме

...
Хелоуинското настроение все още ни държи и с любопитство поглеждаме
Коментари Харесай

Как се облякоха звездите на Хелоуин


Хелоуинското въодушевление към момента ни държи и с любознание поглеждаме към звездите, с цел да забележим по какъв начин се преобразиха в нощта на Вси Светии. От Монро до Шер, през принцеса Пийч и Флинстоун, на празненството на Кендъл Дженър имаше всичко.

Кендъл Дженър като Мерилин Монро

" Честит рожден ден, господин президент ", написа Кендъл Дженър към фотографията на костюма си за Хелоуин. Така че несъмнено е ясно и на кого се превъплъщава тази година: на кино иконата Мерилин Монро! Между другото: предишния уикенд Кендъл Дженър беше хазаин на едно от най-легендарните Хелоуин празненства на всички времена в известния Chateau Marmont в Лос Анджелис - в това число с необикновен звезден състав! Списъкът с гостите включваше Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц, Били Ейлиш, Меган Фокс и MGK, Бийбър, Лизу и Ко.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Kendall (@kendalljenner)

Ким Кардашиян

Изглежда, че някой е получил тресчица от " Баровки "! Ким Кардашиян и щерка ѝ Норт се похвалиха в Инстаграм с костюм по претекстове от паметния сантиментален филм. Дуото майка-дъщеря излъчва много мощни трептения на best friends в карирания си костюм от две елементи.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Kim Kardashian (@kimkardashian)

Кортни Кардашиян - бременна

Говорейки за Ким Кардашиян: сестрата ѝ Кортни явно се е въодушевила от визията на риалити звездата на Met Gala през 2013 година Тогава Ким към момента се показваше бременна дружно с някогашния си брачен партньор Кание Уест. Вчера Кортни театралничи бременна и по всичко проличава, че напълно скоро ще роди първото дете от Травис Баркър (другите си три деца тя има от някогашния си другар Скот Дисик).

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Kourtney Kardashian Barker (@kourtneykardash)

Меган Фокс като Гого Юбари

Меган Фокс наподобява е почитателка на " Убий Бил ". Защото актрисата се появи - също на празненството на Кендъл - във визията на Гого Юбари, една от актрисите от паметната лента. Страховитият щрих: кървави сълзи, които се стичат непосредствено от окото на Фокс.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Megan Fox (@meganfox)

Машин Гън Кели - булката

Машин Гън Кели също беше част от празненството на Кендъл и също се появи в жанр " Убий Бил ". Рапърът се облече като мъжка версия на героинята от " Убий Бил " - " булката ", изиграна от Ума Търман.За костюма той боядиса косата си в извънредно ослепителен платинен цвят. Няколко пръски кръв по костюма и лицето му и костюмът за Хелоуин е приключен!

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от the gunner (@machinegunkelly)

Киара Ферагни - принцеса Пийч

Семейство Ферагни е по-скоро симпатично, в сравнение с ужасно. Заедно със брачна половинка си Федес и двете им деца Лео и Витория, Киара облече костюм на Супер Марио. Имаше всичко - от Марио до Луиджи, принцеса Пийч и Йоши. Особено очарователно: кученцето Палома позираше чинно като мини Баузър.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от FEDEZ (@fedez)

Адел като Мортиша Адамс

Нещата стават все “по-мрачни ” за Адел! Певицата смени русата си грива с черна перука и се показа като страховитата и красива Мортиша Адамс. Гримът също се вписва идеално във визията на Адел за Хелоуин. А най-хубавото е, че костюмът е извънредно елементарен за пресъздаване!

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Adele (@adele)

Хейли Бийбър - Дрю Декър

Хейли Бийбър се въодушеви от един изключително емблематичен филм за своя костюм за Хелоуин! Тя се преоблече като Дрю Декър в първата част на " Страшен филм ", тогава изиграна от Кармен Електра. И като споделяме преоблечена, имаме поради, че моделът се снима по долни дрехи, бели чорапи и Converse. Обожаваме го!

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Джъстин Бийбър - Флинстоун

Тази година имаше два костюма за Хейли Бийбър. Веднъж Дрю Декър, а  след това тя се появи дружно със брачна половинка си Джъстин Бийбър. Двойката посети - по какъв начин би могло да бъде другояче - празненството на Кендал във тип на " Семейство Флинстоун ". Джъстин с бяла коса и кожена пола, а Хейли с алена перука и латексов костюм. Двете им кучета също бяха част от костюма.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Justin Bieber (@justinbieber)

Кристина Агилера като Шер

Кристина Агилера беше с най-легендарния костюм за Хелоуин тази година. Тя се превъплъти в ролята на певицата Шер от световноизвестния филм " Бурлеска ", в който взе участие и самата тя. С маскировката тя желае да изрази уважението си към 77-годишната изпълнителка. " Шер остави трайна диря в света посредством своята музика и жанр ", написа Агилера в поста си. " Никой в никакъв случай няма да може да запълни обувките на великата и мощна Шер. Любовта и уважението, които изпитвам към теб, са безкрайни ", продължава певицата.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Christina Aguilera (@xtina)

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР