Хазартният бос Васил Божков пусна на страницата си във Фейсбук.нови

...
Хазартният бос Васил Божков пусна на страницата си във Фейсбук.нови
Коментари Харесай

Божков атакува Борисов с нови извлечения за милиони

Хазартният необут Васил Божков пусна на страницата си във Facebook.нови подробни извлечения за 67 млн. лева тегления от личната си сметка в Булбанк за интервала 2017 - 2019 г.  Сумите варират от 50 000, през 600 000, до по 1-2 млн.лв. Сред тях са и сумите, които той беше пуснал още преди седмица - за към 11,8 млн.лв.

" Извлеченията от персоналната ми сметка, които потвърждават изтеглените над 67 млн. лева в брой (след платени данъци). Сумата, която съм предал на Владислав Иванов Горанов и Бойко Методиев Борисов, посредством посочени от него лица единствено за последните 3 години ", твърди Божков. От въпросните извлечения обаче не излиза наяве къде са отивали парите, както и основанията за изтегляне.

Премиерът Бойко Борисов изрично отхвърли да е получавал пари от Васил Божков. Той се закле в околните си, че е взел единствено една пура от Божков. Финансовият министър Владислав Горанов прикани Божков да изважда каквото има и да се завършва. " Как си представяте да изрекетирам в кабинета си един от най-богатите хора ", попита той.

В новия си пост през днешния ден Божков написа, че към този момент втора седмица прокуратурата бездейства след подадения от него сигнал. " Телефонът, адресът и местоположението ми са им предоставени, само че към момента никой не ме е потърсил за показания и за доказателства. Въпреки обществените доказателства и самопризнания Гешев продължава да показва неделимостта и зависимостта си от ръководещата хунта. Законът очевидно не важи за БМБ, VG и Менда, които би трябвало да бъдат отстранени от заеманите длъжности и арестувани, с цел да не попречват следствието ", написа намиращият се в Дубай предприемач, против който прокуратурата е повдигнала 18 обвинявания.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР