Хайдутинът на Фермата – Стоян Маджаров, който миналата седмица постигна

...
Хайдутинът на Фермата – Стоян Маджаров, който миналата седмица постигна
Коментари Харесай

Стоян затри честта си и всичко, което постигна

Хайдутинът на Фермата – Стоян Маджаров, който предходната седмица реализира най-достойната победа на арената, затри всичко, което реализира – и достойството, и достойнството си, излагайки се пред цяла България. Тази седмица гайдарят, който фермерът Мария направи аргатин, се контузи. Когато пристигна моментът Мария да избере първи дуелист, тя направи „ общо заседание ” и обществено го попита по какъв начин се усеща. Изборът бе сред него и актрисата Дая, която има под паника смут от дуелите. Стоян зае мъжката позиция и сподели, че няма проблем да се яви на арената. Така избави хубавицата, която сега е във вихъра на любовния триъгълник сред магьосника Данчо от Габрово и водача Петър, който към този момент назовават Аполон на Фермата.

Стоян изненада всички като вместо почтена борба с младите петлетата Калоян или Петър маза за втори дуелист най-възрастният състезател чичо Митко. Голяма заслуга за това имаше адвокатката Милена, която непрестанно го облъчваше да избере чичо Митко, с цел да е несъмнено, че ще го бие и ще продължи играта. Стоян уточни мъжа с шест пръста от Мелник, който смайва всички с познанията си по българска история и който фермерите одобряват за образец и назовават икона. Изпитват голямо почитание към него и никой в никакъв случай не мисли да го провокира на двубой.

Фермата изригна от отвращение, когато Стоян избра чичо Митко за втори дуелист, обвинявайки още веднъж гайдаря, че не е мъж. Маджаров разви обаче особена доктрина пред самия чичо Митко и пред Мария - че има проект да падне на арената, след което да уточни Милена за фермер и когато всички скочат против избора му, да изберат чичо Митко за фермер. Така ще му подсигурява още седмица недостижимост във Фермата. Продукцията, несъмнено, разкри проекта и на „ общо заседание ” без заобикалки сложи въпроса.

Ако искаш да излезеш от играта – вратата е отворена, разгласи Андрей. И тогава Стоян изуми всички като се обърна на 180 градуса и сподели, че не симулира, че ще даде всичко от себе си на арената. Когато чичо Митко му даде разпределението на борбите, Стоян разви нова история  - че на дуела предходната седмица се е контузил и най-вероятно има счупени пръсти на краката – нещо, което лекарският обзор до момента не е открил. И медицински екип го изведе за още един обзор и ядрено-магнитен резонанс.  Той разкри, че нито има строшаване, нито пукване нито какъвто и да било сериозен медицински проблем. Много тъпотии направих и не се гордея с тях, изплака Стоян. Но – към този момент бе оставил усещането, че шикалкави и не се държи почтено.

Цирк някакъв направи, разяснява чичо Митко. Имаше просто мускулна тресчица, разгласи пчеларката Надя. И упрекна Стоян: Замини си, не посягай на чичо Митко, ни се изгуби, даже и да останеш във Фермата, няма да има приемане. Това е игра, от време на време се играе мръсно, заключи магьосникът Данчо.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР