Хасково. От 41 проекта на област Хасково Правителството ще финансира

...
Хасково. От 41 проекта на област Хасково Правителството ще финансира
Коментари Харесай

Делян Добрев: Правителството финансира 0 проекти в Хасковски регион

Хасково. „ От 41 плана на област Хасково Правителството ще финансира 0 плана. Да благодарим на Промяната?! “, това съобщи националният представител от ГЕРБ-СДС Делян Добрев. Повод за експлоадирането му са отхвърлените от ръководещото болшинство 41 оферти за финансиране на значими инфраструктурни планове за благоустрояване, за обществени и културни институции в общините в Хасковска област. Това оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

„ Правителството разгласи, че ще финансира общините, в случай че те имат съответни планове с издадени позволения за градеж и подробна техническа документи. За област Хасково предложих за финансиране 41 инфраструктурни планове в областта на благоустройството, околната среда, обществените и културни институции и други И всички те с планове и с документи. Но ръководещото болшинство отхвърли всички оферти за финансиране на съответни планове на общините от района. С други думи – „ Промяната “ ще финансира НУЛА планове “, добавя Делян Добрев.

„ Правителството се вцепенява като " заек пред фарове " пред лицето на всички рецесии на днешния ден. В продължение на 3 дни гласуваме непрекъснато бюджет, съгласно който нито има война, нито ценова рецесия при енергийните артикули и потребителските артикули.

Няма обезщетения за цената на тока и газа след март.
Няма нарастване на заплатите в публичният бранш въобще.
Няма пари за инфраструктура на общините.
Няма...
Няма...
Няма и разсъдък в ръководещите да върнат бюджета на комисия преди да сме го приели и да го поправят. Предложих им го настоятелно от трибуната и през вчерашния ден, и през днешния ден! “, декларира още депутатът от Хасково Делян Добрев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР