Хип-хоп изпълнителят, продуцент, създател на модна линия и кандидат за

...
Хип-хоп изпълнителят, продуцент, създател на модна линия и кандидат за
Коментари Харесай

Кание Уест изплиска окончателно, иска да печели от най-долни страсти

Хип-хоп изпълнителят, продуцент, основател на фешън линия и претендент за президент на Съединени американски щати на последните избори през 2020 година – има нова професионална пристрастеност – видео промишлеността за възрастни. По-рано тази седмица музикантът, който от години държи да бъде именуван просто Йе, разгласи, че има проекти да отвори студио за филми за възрастни.

Кание Уест разгласи, че той и неговите сътрудници към този момент са в напреднала фаза за основаване на нов бранд в този отрасъл. Рапърът се е свързал с някогашния брачен партньор на Сторми Даниелс, известна фаворитка на Доналд Тръмп. Въпросният мъж на име Майк Моз ще е в управлението на новото бизнес начинание на Уест.

Това желание на Кание обаче ядоса доста от религиозните му почитатели. През годините изпълнителят гради имидж на ревнив християнин, като даже организираше неделни религиозни служби. През последните месеци по-консервативните последователи на рапъра са в шок от метода, по който той облича сегашната си брачна половинка Бианка Ченсори.

На обществени събития тя носи единствено облекла, които са основани от половинката й, като доста постоянно това са напълно транспарантни рокли или доста изрязани и прозиращи потници и ултракъси поли, които не оставят съвсем нищо от женското тяло на въображението. Иначе казано, Кание я облича като звезда в п*рно промишлеността.

Източник „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР