Хърватският полузащитник Лука Модрич обвини ФИФА, че изобщо не се

...
Хърватският полузащитник Лука Модрич обвини ФИФА, че изобщо не се
Коментари Харесай

Модрич обвини ФИФА, че не мисли за здравето на играчите

Хърватският полузащитник Лука Модрич упрекна ФИФА, че въобще не се интересува от здравето на футболистите. Най-добрият халф в Европа за предишния сезон счита, че международната футболната федерация гледа само своите ползи.

Коментарът на Модрич против ФИФА пристигна във връзка мача сред Хърватия и Косово от международните квалификации, който трябваше да се изиграе в събота вечерта. Въпреки проливния дъжд над Загреб дуелът стартира, само че беше пресечен в 22-ата минута поради наводнения терен на стадион " Максимир ".

Срещата беше отсрочена за 14.30 локално време в неделя, като хърватите стигнаха до сложна победа с 1:0. Според Модрич ФИФА прекомерно късно е оповестила, че мачът ще се доиграе, което е повлияло на подготовката за футболистите на Хърватия.

" Вечерта след мача получихме информация, че дуелът няма да се състои. Легнахме си по-късно и сутринта ни разсъниха, като че ли сме в армията. Разбира се, нямахме добра подготовка за мача. ФИФА сподели, че не се интересува от положението на футболистите. Единственото значимо за тях е мачът да се изиграе ", сподели полузащитникът на " Реал " (Мадрид) след дуела.

In case you were wondering why Croatia vs Kosovo was called off...
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР