Harley-Davidson, популярната компания, която повечето свързват с големи и шумни

...
Harley-Davidson, популярната компания, която повечето свързват с големи и шумни
Коментари Харесай

Harley-Davidson, но за колоездачи

Harley-Davidson, известната компания, която множеството свързват с огромни и шумни мотори показа второто потомство на своите електрически колела под марката Serial 1. Този път те са направени с още по-нови технологии благодарение на Гугъл Cloud. Велосипедите към този момент са свързани с базата данни на софтуерния колос, което разрешава на ползвателите им да записват своите пътувания и да събират информация за това по какъв начин да карат по-безопасно и да бъдат предпазени повече.
`Harley-Davidson,

Колелетата употребяват програмен продукт и приложение създадени благодарение на Гугъл, което разрешава на притежателите им да употребяват навигация, да наблюдават скоростта си и други параметри от пътуването, както и да задействат разнообразни функционалности за сигурност благодарение на своя смарт телефон.
`Harley-Davidson,

Велосипедите употребяват 250W мотор подпомагащ педалите. В взаимозависимост от версията, която клиентът избере, велосипеда може да вдигне до 45км/ч. Цените стартират от 3000 евро и доближават до над 4 хиляди евро според от окомплектовката и модела.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР