Хари и Меган работят по филми, телевизионни сериали и други

...
Хари и Меган работят по филми, телевизионни сериали и други
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл работят по филми, сериали и куп проекти за Netflix

Хари и Меган работят по филми, телевизионни сериали и други излъчвания в Netflix. Въпреки спекулациите за приключването на договорката на двойката с Netflix (на стойност 80 млн. английски лири), основният шеф по наличието на компанията разгласи, че принц  Хари и Меган Маркъл работят по " куп планове " по време на събитие за предварителното показване на наличието на Netflix за 2024 г. 

Двамата приготвят филм, сюжет за сериал и друго наличие за платформата, съобщава Deadline.

През лятото на предходната година Archewell Productions придоби екранните права върху романа на Карли Форчън  „ Запознай се с мен при езерото “, за да го трансформира във филм. Това е сантиментален разказ, основан на историята на двама души, които се влюбват един в различен в 30-те си години - сходно на самите херцог и херцогиня на Съсекс. В него се споделя и за травмата, с която се сблъсква единият воин, който е изгубил родител в автомобилна злополука като дете, и обгръща сходни тематики с тези от живота на принца, в това число използването на алкохол и опиати, за които Хари показа в детайли в своите записки Spare. Засягат и се тематики като провокациите за психологичното и родилната меланхолия. 

Deadline разкри, че работят и върху анимационен сериал, Pearl, който е основан от Меган, но той е бил спрян през 2022 година

Хари и Меган към този момент пуснаха редица планове по Netflix - документалният сериал на Хари и Меган със същото име се появи в платформата през 2022 година, показвайки персонален взор към  ключови моменти от взаимния живот на двойката – в това число деня, в който двамата се отдръпнаха като работещи членове на кралското семейство. Те също по този начин сътвориха Live To Lead, който описа историите на водачи и деятели от разнообразни сфери, които са трансформирали света - като  Грета Тунберг и Глория Стеймън. А в края на предходната година в платформата беше пуснат документалният филм Harry's Heart of Invictus също беше пуснат в Netflix предходната година.  

 
Херцогинята на Съсекс се завърна в Холивуд

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР