Харесваме нотките елегантност, които внася във всеки тоалет белия панталон,

...
Харесваме нотките елегантност, които внася във всеки тоалет белия панталон,
Коментари Харесай

Виктория Бекъм и най-елегантният начин за носене на бял панталон

Харесваме нотките грациозност, които внася във всеки тоалет белия панталон, който нормално преоткриваме точно през лятото. В същото време като че ли рядко посягаме към него, точно поради цвета, само че пък постоянно имаме най-малко един в дрешника си. Най-малкото тъй като може да се носи с всичко и за всеки мотив, с топ и обувки на ток за работа или вечеря, маратонки и вталена горна част за разходка или брънч. Да, той в действителност е страховит фешън съдружник!

Използвайки белия панталон постоянно в облеклото си, неотдавна Виктория Бекъм ни съобщи следващия си урок по жанр, съчетавайки го доста семпло, само че в това време супер изтънчено. Тя се появи на футболен мач с грациозен панталон с необятни крачоли и ниска талия, който беше допълнила с черен кожен колан, декориран със сребърна тока. Виктория Бекъм го беше съчетала с втален черен потник с обло деколте, а обувките на ток в допълнение издължаваха силуета й. За следващ път тя сподели, че избира минимализма в модата и той толкоз й отива.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Малко по-рано през юли дизайнерката още веднъж се появи с бял панталон и черен топ, само че този път с други кройки и явно това лято тя залага най-вече на типичен неща, които постоянно наподобяват безупречно. В нейната сбирка също се откроява белия панталон, като при една от визиите той е комбиниран с бяло сако. Още един вид, в който наподобява доста изтънчено. Освен това е съвършен както са офис средата, по този начин и за някое особено събитие. Затова се вдъхновихме и за няколко шопинг находки точно с този панталон, който ще може да носим и през есента.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Victoria Beckham (@victoriabeckham)

 
Обувките, които са най-подходящи за обичаните ни къси панталони

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР