Хаким Зиеш бе изваден от състава на Мароко за световните

...
Хаким Зиеш бе изваден от състава на Мароко за световните
Коментари Харесай

Звезда на Челси бе изгонен от националния тим на страната си

Хаким Зиеш бе изваден от състава на Мароко за международните квалификации тази седмица поради недопустимо държание, съобщи селекционерът на мароканците Вахид Халилходжич.

28-годишният състезател на Челси изненадващо не попадна измежду избраниците на Халилходжич за мачовете против Судан и Гвинея. На конференцията преди двата мача селекционерът изясни, че Зиеш не е извикан поради непрофесионално отношение през юни по време на контролите против Гана и Буркина Фасо.

" Неговото държание в последните ни два мача, изключително в последния, не приляга на футболист от националния тим, който е водач на този тим и би трябвало да бъде модел за подражателство. Той закъсня за сбора, а по-късно отхвърли да тренира. В първия мач не искаше да играе с оправданието, че е контузен, само че лекарският щаб сподели,че му няма нищо. После отхвърли да загрява и да влезе през второто полувреме, тъй като беше отчаян, че е запаса. За мен сходно държание е недопустимо. Националният тим е над всичко ", разяснява Халилходжич.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР