Гуруто на инвитрото д-р Георги Станулов отличен за най-добър специалистАдминистративният

...
Гуруто на инвитрото д-р Георги Станулов отличен за най-добър специалистАдминистративният
Коментари Харесай

МЦ “Афродита” с награди за върхови постижения

Гуруто на инвитрото доктор Георги Станулов отличен за най-хубав експерт Административният шеф Вили Пеева-Пападопулу с приз за здравен мениджмънт
За поредна година всички награди за отлични достижения в репродуктивната медицина събра медицински център " Афродита ".

Административният шеф Вили Пеева-Пападопулу и гуруто на инвитро процедурите в клиниката доктор Георги Станулов получиха оценките на публична церемония вечеря в Гранд хотел " Астория ". В наличието на политическия хайлайф и хора от бизнеса, медиите и културните среди бяха отличени най-хубавите експерти и компании.

Наградата за върхови достижения в репродуктивната медицина е чест, непокътната единствено за здравни заведения, профилирани в областта на лекуване на стерилитет, както и за извънреден принос и водачество в региона на инвитро процедурите, здравната процедура и науката. Тази година тя беше връчена на медицински център " Афродита ". Отличия бяха присъдени на административния шеф - Вили Пападопулу и отличника по инвитро успеваемост доктор Георги Станулов.

 

Критерият за номиниран медицински експерт, бе да бъде член на ESHRE с положително име в продължение на пет години, чиято активност е в сходство с задачите на обществото. Д-р Георги Станулов оглави върха на класацията по всички критерии.

Той е приет като модернист в региона от сътрудниците си, има голям брой медицински награди, има куп участия в научни симпозиуми и семинари.

Д-р Георги Станулов е измежду най-хубавите гинеколози, които са специализирали инвитро в България. Той е работил дълги години в клиники в Австрия, Англия и Гърция в сферата феталната морфология, пренаталната диагностика, само че най-много в региона на  репродуктивната медицина. Част е от екипа на МЦ " Афродита " - най-големият център за регенеративна медицина в България. По публични данни на Център за асистирана репродукция, Д-р Георги Станулов и Медицински център Афродита имат максимален % успеваемост по брой раждания в цяла България за последните години. Със междинна успеваемост към 40%, доктор Станулов и екипа му са сложили клиниката в челни позиции измежду центровете и на Балканите за последните 5 години в цяла България.



В категорията здравен мениджмънт, премията бе връчена на дългогодишния административен шеф на Медицински център " Афродита " - Вили Пеева-Пападопулу. Тя е известна, като един от най-хубавите експерти у нас в областта на ръководство и даване на медицински услуги. Участва в интернационалните и национални конференции за правни и юридически стандартизации в областта на опазването на здравето, консултантски групи за поддръжка на фамилии с репродуктивни проблеми и обвързваните с това  нормативни и законови разпореждания. Вили Пеева-Пападопулу взе участие интензивно в професионални сдружения и асоциации. Тя образова и оказва помощ за създаването и даването на общоприети оперативни процедури на медицинския център от самото му основаване.

Призът, с който беше наградена е за триумфите на Медицински център " Афродита ", реализирани под нейно управление. Неин главен принос е  клиниката да се трансформира в най-големият център за регенеративна медицина у нас и на Балканите.

 

Вили Пеева-Пападопулу има магистърска степен по право. Oт 2004 година работи като правист в областта на опазването на здравето. От самото основаване на клиниката - септември 2007 година, тя е неин шеф. Вили Пеева-Пападопулу е считана за един от най-хубавите експерти на Балканите по ръководство, надзор и стандартизация на здравни заведения. Владее пет езика, омъжена е и се радва на три деца.

Под управлението на Вили Пеева-Пападопулу МЦ " Афродита " има многочислени номинации и награди в страната и чужбина. Клиниката е в тясно съдействие с най-големите генетични лаборатории в Съединени американски щати, Англия, Франция и Италия и  Испания и е считана за знак на качество у нас.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР