Гунчева работи като медицинска сестра в кабинета муПазарджишкият лекар д-р

...
Гунчева работи като медицинска сестра в кабинета муПазарджишкият лекар д-р
Коментари Харесай

Д-р Лазов със стендовете обиколил света с Тодорка

Гунчева работи като здравна сестра в кабинета му

Пазарджишкият доктор доктор Петър Лазов, който слага стендове на изцяло здрави хора, с цел да печели пари, води разточителен живот, на който може да завиди всеки международен милионер. Кажи-речи всеки месец той и младата му държанка са пътешествали из най-хубавите места на планетата.

Докторът, за който стана известно, че прибира месечна заплата от 57 000 лв. в болничното заведение в Пазарджик, постоянно пътува със своята държанка в бизнес класата на влиятелни самолетни компании и отсяда само в 5-звездни хотели, настояват познати на скандалния кардиолог.

От няколко години медикът – аферист поддържа интимна връзка с здравната сестра Тодорка Гунчева. Тя работи като здравна сестра в неговия кабинет в болничното заведение в Пазарджик. Именно по Тодорка лекарят харчи гигантската си заплата и поставя стендове на изцяло здрави хора, с голям риск това да ги убие.

Медицинската сестра Гунчева и кардиологът сантиментално означават началото на връзката си с новогодишна нощ в Париж. Година по-късно към този момент постоянно скитат далеко. През септември 2016 година са в Мадрид. Дни по-късно се разхождат из Санкт Петербург и Москва. Следващия месец са на Канарските острови. Началото на 2017 година двойката пътешества в Шри Ланка. През октомври са в Зимбабве и Южна Африка. Месец по-късно са в Тайланд, а през декември на същата тази 2017 година са в Китай.

Наситена е програмата им и през 2018 година През март са в Катар. В Китай се връщат още веднъж през април. Следващият месец май имат отмора в Малдивите и екскурзия в Париж. Летуват в Сен Тропе, а през декември още веднъж са в обичания Париж. Разбира се, докторът и „ сестрата ” отдават дължимото и на близка Гърция, постоянно почиват и в Свети Влас. За тази Нова година доктор Лазов и любовницата му възнамерявали едноседмично сафари в Африка. Пътешествието им обаче към този момент се осуети, откакто пламна аферата с слагането на стендове на изцяло здрави хора.

Първите сигнали за смъртоносната скица на доктора и сладкия живот на любовниците надлъж и нашир са подадени в полицията в Пазарджик още напролет на 2018 година Година и половина по-късно абсурдът въпреки всичко избухва, подгрят с журналистическо следствие, излъчено по малкия екран. Репортерът Васил Иванов разобличи наглия доктор в следствие, излъчено две следващи недели в ефира на Нова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР