Гуен Стефани и Блейк Шелтън са една от най-харесваните музикални

...
Гуен Стефани и Блейк Шелтън са една от най-харесваните музикални
Коментари Харесай

Какво се случва със сватбата на Гуен Стефани?

Гуен Стефани и Блейк Шелтън са една от най-харесваните музикални двойки. Тяхната обич пламва в шоуто " Гласът ", където и двамата са ментори, а към този момент няколко години са все по този начин дружно и щастливо влюбени. Миналата година стана ясно, че Гуен и Блейк са се сгодили и са подготвени да преминат на идващото равнище - да бъдат брачен партньор и брачна половинка.

Покрай пандемията обаче проектите за сватбата се бавят, тъй като по този начин няма по какъв начин да вдигнат мечтаната от тях огромна венчавка, а нещо по-малко и непретенциозно, написа Дарик.

В скорошно изявление Блейк показа, че той и Гуен доста биха желали да се оженят още това лято, а не да го отсрочват повече. Кънтри звездата сподели още, че тогава ще имат повече време преди новия сезон на шоуто, само че и обстановката с COVID-19 евентуално ще бъде по-добра.

Певецът въпреки всичко акцентира, че за момента това са единствено проекти и няма нищо несъмнено на този стадий. Това, което е знае се, че се чака Майли Сайръс да пее на сватбата, а за кума се спряга името на водещата Елън Дедженеръс. Певицата бе посетител на Елън, когато попита водещата дали е съгласна да ѝ бъде кума. " Можем да ти сложим няколко екстеншъна на косата, ще изберем красиви цветя, всевъзможни такива елементи ", добави изпълнителката.

Дедженеръс незабавно одобри предлагането и съобщи, че би трябвало единствено да разбере къде и по кое време ще се организира церемонията и ще пристигна. " Нямам проблеми да върша каквото и да е било за теб, тъй като си ми другарка и ще нося всичко, което ми кажеш. Ще сложа екстеншъни в косата. Каквото кажеш. Ето какъв брой доста те обичам, Гуен ", добави водещата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР