Групи бежанци са заловени край Царево и край Приморско в

...
Групи бежанци са заловени край Царево и край Приморско в
Коментари Харесай

Полицията подгони нови вълни бежанци, има и талибани

Групи бежанци са хванати край Царево и край Приморско в бургаско. Незаконните мигранти атакували границата в петък вечер, заяви Флагман.БГ, цитирайки свои източници.

35 сирийци са арестувани в камион край Царево. Талибани са били зад кормилото. Други 10 бежанци пък са задържани в региона на Писменово.

Специализирана полицейска интервенция тези дни се организира и на българо-турската граница взаимно от чиновници на Гранично полицейско ръководство - Елхово и на жандармерията.

В хода на дейностите те засекли лек автомобил „ Опел Астра “, с непозната регистрация, в която имало пасажери, отговарящи на рисковия профил. Автомобилът се движел с огромна скорост по основен път I-7 в посока към Ямбол. Предприети са няколко опита за прекъсване за инспекция от патрули на Елхово, София и Ямбол. Водачът не се подчинил на нито едно от разпорежданията, заради което бил последван от автомобил на Гранична полиция, също подаващ му светлинни и звукови сигнали.

След малко гонене опелът бил спрян в региона на село Недялско, община Стралджа. При осъществената инспекция в него са открити осем чужденци, по техни данни жители на Сирия. Задържан е и лидерът на автомобила - също чужденец, без документи за идентичност, представящ се за жител на Либия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР