Групата роми, която нападна и уби шофьор на камион, прегазил

...
Групата роми, която нападна и уби шофьор на камион, прегазил
Коментари Харесай

Ромите клали мъртвия шофьор в село Прилеп

Групата роми, която атакува и умъртви водач на камион, прегазил дете в бургаското село Прилеп, е употребила хладно оръжие, тъй като по лидера са открити прорезни рани, излиза наяве от данни по следствието, публикувани от бТВ.

Седем от роднините на прегазеното дете бяха задържани и евентуално ще бъдат упрекнати в ликвидиране.
-->
„ Ние празнувахме на 28 август курбан. Имахме курбан. Дойдоха ни посетители от Везенково. Той беше моят брат. Детето, дето го блъснаха, е на моя брат - мой племенник. Отиде с майка си в тази къща. Аз бях вътре. Като излязох към този момент беше блъснато и нищо не съм чула. Почнахме да викаме, да крещим. После пристигнаха служители на реда, коли за спешна помощ. Мен ме изкараха долу, доскоро се прибрах. Брат ми, той е арестуван. Имаше момиче и момченце, но момченцето си отиде. Животът му спря “, сподели пред бТВ Пенка, леля на прегазеното дете.

„ Шофьорът е бил атакуван, до момента в който е в кабината на камиона. Установена е порезна рана в региона на прасеца. Най-вероятно, върша хипотеза, повода е кръвозагуба след нанесения удар с нож в региона на прасеца “, изясни Георги Чинев, областен прокурор на Бургас.

„ Шофьорът не се е опитал да избяга. Той е бил атакуван в кабината от родственици на прегазеното дете. Задържани са бащата, дядото и чичото на починалото дете. Четири други лица бяха разпитани и освободени “, добави той.

„ Няма напрежение на територията на село Прилеп. Полицейското наличие остава засилено. Тримата арестувани имат съпричастност към гибелта на водача. Лицата са чествали фамилен празник. Детето излиза ненадейно на пътното платно, което е евентуалната причина за произшествието “, изясни старши комисар Емил Павлов, шеф на ОДМВР-Бургас.

В кабината на тежкотоварния камион е имало и още един човек. „ След нападението над водача, вторият водач напуща камиона, с цел да не бъде атакуван от родственици на детето. След като идват екипите на Министерство на вътрешните работи на място се връща и оказва подпомагане. Разказва по какъв начин вижда нападението, изплашва се и напуща камиона “, уточни той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР